Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
emirgan - sarıyer arası rapor
arkadaşlar biraz evvel parke ustam geldi dün kalenderde yemli sarıkanat tutmuş tutanlardan en az tutan 3 en fazla tutan 15 tane tutmuş 15 tane tutanlar genelde 2-3 olta atanlarmış benim usta 6 tane tutmuş. emirganda da çapariyle sarıkanat alanlar olmuş .tarabyadaki oltacıdan aldıgım habere göre gece olta atmaya yer bulamassın burada diyor bogazda sarıkanat tutuluyor demekki bu arada dün ustamın dedigine göre çapariyede arada sırada tek tek gelmiş sarıkanat
Bul
Nihat güzel haberde sarıkanatmı çınekopmu bizim tuttuklarımızda geçen seneki yapraklarla kıyaslarsan sarıkanat oluyor ama aslında tuttuklarım çinekop bu tuttuklarımın üzerinde gerçekten sarıkanatsa süper
Bul
nıhat her yerden havadısler var marmarada bile caparılere lüfer bile tutanlar var balık her yerde var su günlerde kıyılarda kefal cakılı duruyor her yerde iri iştavrıt ve cinekop var hersey var sarı mezgitde bulunuyor kalkan kırlangiç vb...
Bul
Abi teşekkürler. Güzel haberlerinin devamını dilerim.
Bakalım bende bu akşam buralarda deniyeceğim. Bir gelişme olursa yazarım.
Bul
acaba anadolu yakasıda yaparmı bu sarı kanatı. nıhat abi
Bul
Nihat dün gece tarabyadan geçtim 5-6 kişi duruyordu marmara üniversitesi önünde. geri kalan yerler boştu. yani yer bulunamayacak kalabalık yoktu. olta satıcıları bazen yuvarlıyor sanırım lafları..balıklarda genelde 100-110 gr. kabaçinekop..ufak balık gelmemesi güzel ayrıca..
Bul
Güzel haberler bunlar. Yarısı bile gerçek olsa yine de güzel. Bu haftasonu kısmetse bir deneme yapacam bakalım ne olacak.
Bul
birol oltacıların abartmasıdır bencede o kadar kalabalık olsa heryerden duyulurdu ama bizim organşizasyondada oradan llüfer çeken biri vardı orası balık yapıyor bize denk gelmedi bitürlü.
harun balıklar sarıkanatmış ustama özellikle sordum çinekopmu sarıkanatmı diye güzel balıklar sarıkanat dedi balık oldumu haber ver gelelim dedim gündüz almış balıkları yemle ugraştım diyor yem olsa daha çok balık alırdım diyor.
Bul
yem büyük sorun gerçekten. istavrit yok denecek kadar az.
Bul
İstavriti aşiyandan alacan oradada yoksa eminönü evet yeniköyden sarıyere doğru yem sorun galiba
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sarıyer misafirleri LeVrEkCi 29 4,736 27-12-2012, 23:56
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi