Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mıgrı yılanbalığı
arkadaşlar yılan balığının gelmediği bir yem türü bilen varmı ben ç.kale geyikli iskelesi yeniköy limanlarında avlanmaya çalışıyorum ama üst oltası dip oltası hangi yemi kullanırsam kullanayım yılan balığı çok vuruyor balık mesele değil takımları mahvediyor
Bul
Ben sülinez,borukurtdu,mamun,teke kullandım hiç ayrım yapmadı,madya,yengec kullanmadım lakin bunlarada hayır demeyecekdir.Zaten karanlık çöktükten sonra vuruyor.Bir,iki oltayı feda ediyorum arada aldığım balıkların yüzünden.Mıgrilerde kedilerimin nasibi oluyor.Saygılarımla.
Bul
oltaya bir şey vursunda ne olursa olsun
Bul
hasta balıkcı yazdı:oltaya bir şey vursunda ne olursa olsun

Ayhan bey aramıza hoşgeldin...
Bul
Sizin orasıda bir alemmiş. Her yerin kendine has bir sorunu var. Ama o kadar zor bir soru sormuşsunuz ki cevap verebilecek var mı bilmiyorumSmile
Bul
hasta balıkcı yazdı:oltaya bir şey vursunda ne olursa olsun

Ayhan abi aynen katılıyorum. Olta titresinde o yeter gelen balığın önemi yok çünkü ben hiç balık tutamıyorum Smile
Bul
Arkadaşlar,Mığrı balığı yaşamı süresince sadece bir kere üreyebiliyor ve hemen ölüyor.Lütfen bu eti çok lezzetli balığın yenmeyecek olan boylardakilerini nazikçe oltamızdan çıkarıp salalım.Ege bölgesinde oltalara sıkça vurur.
Bul
Nasıl kurtulursun bilemem ama hayatımda o arkadaşla bikere muhatap oldum. Çok becerikli bir balık, atmış olduğum sardalyaları ve istavritleri kafa ve kılçık olarak geri iade ediyordu.

Bitanesini tutmuştum baya büyüktü. İskelede türkçe bilen bir alman yanıma gelerek onu benden satın almak istemişti.
Bence kurtulmaktan çok faydalanmaya bak. Görüldüğü üzere ekonomik değeri var.
Bul
sağolun arkadaşlar birazdan balığa çıkıyoruz eninde sonunda bir yem çeşidi bulacağım etinin çok lezzetli olduğu doğru ama bizi tatmin etmiyor herhalde
Bul
Yılan balığının vurmadğı yemi buldum denizle tatlı suyun birleştiği yerlerde derenin denize döküldüğü yerlerde balçıktan kurt çıkardık boru kurdunun kılıfsızı kırmızı kahverengi var.Bizede sürekli balık avladığımız yerde yatıp kalkan balıkçı söyledi.aslında mamun için uğraşıyorduk.daha sonra 4 Değişik takımla denedik yılan balığı vurmuyor ama bir tane levrek 1 kg.yakın 7 mırmır tuttuk.Özellikle çok çalkantı olduğu zaman özellikle levrek hiç dayanamıyormuş.Saygılar herkese selam fotoğraf çektim ama göndermeyi öğrenmem lazım
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi