Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üye olmadan asla
başka avcılık sitelerine girdiğimde balık tuttukları yerleri sır gibi saklıyorlar bende diyorumki bundan sonra bizlerde konu açtığımız sayfada avlak yerimizi yazmayalım Amatör balıkçılık üyeleri konuyu açan üyeye özel mesaj yazarak öğrensinler.bu benim fikrim bilmem sizler ne dersiniz...Affet
Bul
kötü örnek örnek teşkil etmez.paylaşmak kadar güzel ve erdemli bir duygu varmı
Bul
tuncer biz kimseden birsey saklamıyoruz her seyimiz ortada ve herkezle paylasıyoruz farkında isen üye sayımızdan fazla ziyaretcımız vardır gelır okurlar isteyen üye olur siteye kimseyı zorlayamayız...
Bul
bence dostlarla paylaşmak daha güzel derim..denizde bu pek fazla önemli değil ama bizim gibi kısıtlı alanlarda balık tutuyorsan çok önemli.
Bul
tuncer sende o zamanı avlak yerını yazmazsın olur bıter arkadaşım..
Bul
AFALA yazdı:tuncer biz kimseden birsey saklamıyoruz her seyimiz ortada ve herkezle paylasıyoruz farkında isen üye sayımızdan fazla ziyaretcımız vardır gelır okurlar isteyen üye olur siteye kimseyı zorlayamayız...

tamam Cengiz abi buna hiç bir diyeceğim yok ama ben balık tutmaya gidiyorum ....bu paylaşımı okuyan bir çok kişi katliyam yapmaya gidiyor.adam 30 tane olta sermiş balık tuttuğunu sanıyor küçüçük balıklarla sepetlerini dolduruyorlar...ben buna kızıyorum benim bölgemi bilmesinler... konuya birde bu yönden bakın..
Bul
zaten tuncer balıkcı hiç bir zaman yerını mevkısını ve saatını söylemez balıkçı bunları surda der geçer her zaman..
Bul
ama bu seferde diyer üyeleri yanıltmış olmazmıyız bunu demek yerine hiç bir şey yazmayalım derim öğrenmek isteyen özelden sorar....
Bul
yer olarak verırsın ama kertenezlerı tam vermezsın butun olay burda zaten sarayburnunda balık var ama neresı yapar bu önemli hangi taş kaç kulaçta balık var bunlar önemlidır balıkcılıkta tuncer..
Bul
Çok da sorun değil bu Tuncer, bence bizim en önemli farkımız diğer sitelere göre açıklığımız ve samimiyetimiz. Sonuçta ben Narlı'da av yapıyorum ama neresinde, hangi taşta, kaç kulaçta bunlar önemli.Cengiz reis doğru söylüyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  üye olmadan asla DeNiZKuRdU 2 1,510 06-11-2007, 20:31
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi