Yorumları: 443
Konuları: 61
gecen cumartesi yazliga gittik,ilk defa oglum ve ben,kismet 3 parca iri sineppar geldi ,bu sefer dalgada avlandim,oglum makinayi pek cekemedi,beni seyretmekten unutmus,benimde aklima gelmedi ,cunki avdan once asiri ruzgar ve yagmur olmustu,dalga cok yuksek geliyordu.3 parca 2 parca kucuk 1 parca buyuk geldi oda cep tel.fotosuyla cektim ama bir ara onuda yuklicem,ben dalgada avlanmayi sevmiyorum kayalatdan daha iyi ve buyukler geliyor.birda malzemelere kum bulasinca temizlemek sinir ediyor.ondan dolayi foto cekimlerim pek iyi olmadi..
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Hakan abi o dalgada nasıl balık geliyor onun bin de biri olan dalgada mırmır tutamadım valla

Tebrikler abi oğlum çok şirinmiş Allah bağışlasın. Balıklarında maşallahı var
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hakan eline sağlık ohavada balıkyakalamak ustalık ister balıklar süper oğlunda şirin allah sizlere bağışlasın selamlar...
tesekkurler,tuttuktan 3 gun sonra eve geldigimde yayinladim,araba yolculugu 8 saat suruyor yorgunlukta var..dalgada zor oluyor,yemliklerin hepsini bitirdik ondan dolayi dalgada balik avlanmayi sevmiyom hele okyanus olunca..
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Hakan kardeş tebrikler süper balıklar afiyet olsun bizim burada cıkan fangri mercan veya tonga baş mercan denilen mercan türüne benziyor harika sahil görüntüleri.Allah bağışlasın oğlunda koc gibi maaşallah aşıyı yapıyosun!!selamlar rastgelsin.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Tebrikler fotoğraflar balıklar her şey çok güzel.
rauf yazdı:Hakan kardeş tebrikler süper balıklar afiyet olsun bizim burada cıkan fangri mercan veya tonga baş mercan denilen mercan türüne benziyor harika sahil görüntüleri.Allah bağışlasın oğlunda koc gibi maaşallah aşıyı yapıyosun!!selamlar rastgelsin.
tesekkurler asiliyoruz benden once devlet ilk okul ikinci sinifta yuzme ogrenme zorunlulugu var,bende katki olarak balik avlanmayi ogretiyorum..
Yorumları: 879
Konuları: 28
tebrikler, balıklarda çok güzel oğlunda

çok şirin maşallah allah bağışlasın.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hakan balıklar okyanus oglun maşallah hepsi çok güzeller bu balıkları çekerken bir video yapabilseydin oturur tekrar tekrar zevkle seyrederdik.
youtubede birsürü video var ama bizlerden gelecek balık çekme videoların bbaşka zevki olur.
kolay gelsin devamını bekliyoruz hakan rastgele
LEVREKCİ yazdı:hakan balıklar okyanus oglun maşallah hepsi çok güzeller bu balıkları çekerken bir video yapabilseydin oturur tekrar tekrar zevkle seyrederdik.
youtubede birsürü video var ama bizlerden gelecek balık çekme videoların bbaşka zevki olur.
kolay gelsin devamını bekliyoruz hakan rastgele
haklisin onuda yapicam,sorun su oluyor ne zaman baliga gitsek arkadaslar balik avlama pesinde videola ilgilenme firsati olmuyor ama ben onada formul buldum,arabaninuzerine monte edip devamli cekim yapicam sonrada makaslicam..