*Bu sabah saat 07:00 de Lüfer için Tarabya'ya gittim. Herkes farklı renklerde çinekop çaparileri atıyordu. Atıyordu ama boş çekiyorlardı. Bu kadar kişi çapari attığına göre bende rapala çalışıyım dedim. Çapariye gelirse dönerim diye düşündüm.
*Yaklaşık 3 saatte 1 kişiye bir tane çinekop geldi. Ben ise 3 saat aralıksız rapala çalıştım. Yüzeyden, ortadan veya dipten 5 ve 7 cm lik, ağızlara layık rapalalara ,hiç bir vuruş olmadı.
*Sonra biraz da sıyırtma çalıştım silikona 1 kaç istavrit geldi ve öğlen 12 de bıraktım. Çİnekop çaparisine de bir şey gelmedi.
Tamamen lüfere odaklanmıştım istavritle uğraşmadım.
*Denizde aşırı derecede mazot ve yağ vardı ellerim ve makinam leş gibi oldu.Fotoğrafı aşağıda.
******************************** ***Günün Yekünü***
Ben dahil 9 kişi falandık.
9 kişi toplamda: 2 Zargana
**********************1 Karabatak
**********************1 Çinekop
**********************20 tane istavrit yakalandı
Banada 4-5 istavrit geldi. Canlı olan denize ölü olanlar bizim kediye...
*1. Fotoda deniz suyunun sıcak, havanın ise çivi gibi soğuk olmasından, suyun üzerindeki buharı (sis)görüyorsunuz.
*Yaklaşık 3 saatte 1 kişiye bir tane çinekop geldi. Ben ise 3 saat aralıksız rapala çalıştım. Yüzeyden, ortadan veya dipten 5 ve 7 cm lik, ağızlara layık rapalalara ,hiç bir vuruş olmadı.
*Sonra biraz da sıyırtma çalıştım silikona 1 kaç istavrit geldi ve öğlen 12 de bıraktım. Çİnekop çaparisine de bir şey gelmedi.
Tamamen lüfere odaklanmıştım istavritle uğraşmadım.
*Denizde aşırı derecede mazot ve yağ vardı ellerim ve makinam leş gibi oldu.Fotoğrafı aşağıda.
******************************** ***Günün Yekünü***
Ben dahil 9 kişi falandık.
9 kişi toplamda: 2 Zargana
**********************1 Karabatak
**********************1 Çinekop
**********************20 tane istavrit yakalandı

Banada 4-5 istavrit geldi. Canlı olan denize ölü olanlar bizim kediye...
*1. Fotoda deniz suyunun sıcak, havanın ise çivi gibi soğuk olmasından, suyun üzerindeki buharı (sis)görüyorsunuz.