Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11/11/2007 sabahı
herkese günaydın evvela hayırlı sabahlar hayırlı işler yatacaklara iyi uykular balığa gideceklere bereketli avlar bu sabah hava çok güzel fakat akşamın etkisi var,gece arkadaşlar hep tlf ettiler abi dalgalar iyice kıyıya vurdu tekne ne alemde diye bende sağlama aldım  ben onu dedim.şimdide işeten gelirken uğradım,harbi felaket olmuş bizim ordan 2 sandal yok en denize yakın benim kiler kalmış ,ALLAH tan onlarda zincirle beton tanoz a bağlı bişi olmamış deniz tam 10 metreden fazla kıyıya çıkmış,resimlerde görceksiniz.
Bul
herkese günaydın kolaygelsin rastgele.
erden abi kuvvetli lodos uyarılarında biraz daha yukarı almak lazım tekneleri benim orada 20 metre lodos içeriye girer gerçi babamın tekne de benimkide artık evin arkasında garajda duruyor sadece eski takam kumda satmıştım parasınıgetirmedi alan kişi sanırım artık gerekte kalmamıştır bu gece dagılmıştır resimlere bakılırsa durum böyle.
Bul
geçmiş olsun reis iyi gene bi şey olmamış bizim burasıda aynen öyle ama geçen sene 1-2 sandal gidince denize akıllandık kıyıya demir kazıklar çaktık sandalları artık buralara bağlıyoruz tabii senin orası toplu kullanıma açık olduğu için kazık çakamazsın hadi yat uyu 08 de işten geldin ala ayaktasın yaw.
Bul
evet doğrudur havalar açacak o zaman yine tekne lazım onun için eve getirmedim,yoksa bende her sene eve getiriyom tekneyi hemde bakımını yapıyorum.
Bul
doktor saat 14 e kadar uyku yok
Bul
k.çekmecede de teknelerin ipleri kopmuş bizim orda 4-5 tane tekne kayıp.neyse bizimki sağlam.sular çol yükselmiş.tekneler denize çıkamıyor, lodos kanalı doldurmuş kumla.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
bende TAYTIS ı eve getirdim bakım yapacam ama KARAKAŞ deniz kıyısında çakılı onunla idare edecez artık daha uzun olta ile lüfer yakalamamız lazım eve getirmem bu gün deniz hava sıyok zaten olta takım bağlıyacam narlı için çok güzel plan larım var karagöz avı avı için geçen sefer yem bulamadık hazırlıksız yakalandık balıkçılık pek olmadı karagöz için izmarit ispari istavritte kaldık ama bu sefer çok bilendim takım sa takım yemse yem buradan deniz ana sı götürecem kafayı sıyırdım burada kıyıda çok orada bi tane yok artık müsait bi zaman GÜRHAN la bi ortam yapacaz .
Bul
hadi hayırlısı doktor
Bul
eren bizde havayı bekliyoruz harunla beraber gürhana balık tutmaya gidicez hava güzel olsun kaçıcaz hemen daha hava güzel yapar sanıyorum çünkü senelerdir 20-30 kasım arası ya çapariyle çinekop denk gelmiştir yada daha eskiden surf yapardıkondan biliyorum hava güzelolur daha 30 una kadar.
Bul
şu narlı ya bende giicem ama ne zaman..bi ara organize olalım beraber gidelim..deniz anasını nezamn bırakacak bu balık..kurt yemiyormu daha..teke falan...bu ay içerisinde mutlaka yapalım bu işi..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/12/2007  expo boat show yalova tatar 24 3,819 17-12-2007, 17:05
Son Yorum: tomy77
  boat show 2007 HIDIR 15 2,397 15-12-2007, 12:36
Son Yorum: meteor
  18.07.2007 İzmir Ege 11 2,125 20-07-2007, 19:10
Son Yorum: Ege
  22.07.2007 Seçimlerinde Oy kullanacağınız Sandık Lapsetur 0 1,234 03-07-2007, 13:06
Son Yorum: Lapsetur
  24.02.2007 organizasyonu.... ANTALYALI07 10 2,570 24-02-2007, 15:21
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi