Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turna avlayanlar
arkadaşlar eymir gölünde balık durumu nedir bilen varsa bi zahmet haber versin
kart alacağımda ayrıca çanıllıda durum nasıl
Balıkçı balığa gitmez,ait olduğu yere döner.
Bul
KAREBALIKCI bu konulardan çok iyi anlar kendisi ancak pazartesi cevap verebilir
Bul
evet doğru dost geldim herkese merhaba eğmiri soran balığı unutsun ancak gezmek yada yürüyüş için giriş kartı alırsa alsın turnayıunutun eğmirde allahrahmet eyledi moganı,da unutun oranında balığı yenmez artık.çanıllı bir karış turnalar veriyor çünkü orayıda geçen sene koparatif halletti.kurtboğazı turna veriyor bu araşimdilik bu kadar yeterdimi ama.bayyy
Bul
tinca yazdı:arkadaşlar eymir gölünde balık durumu nedir bilen varsa bi zahmet haber versin
kart alacağımda ayrıca çanıllıda durum nasıl
sn tinca eymir gölüne gezmek için piknik için gitmek çok isterim.ama kartı olmayan giremiyor.kartı nasıl alırız .bir açıklama yapsan. ben oraya 1-2 kez gittim .meclis lojmanlarının karşısından tepelerden inmiştim.şimdi durum nasıl bilmiyorum.balık konusunda hocam diyeceğini demiş zaten .
Bul
arkadaşlar araştırmam sonucu eymir gölü giriş kartını odtü den alıyorsunuz 1 yıllık 85 ytl
detay için tıklayın
http://www.po.metu.edu.tr/GS/ichizm/eymir.htm
Balıkçı balığa gitmez,ait olduğu yere döner.
Bul
bilgi için teşekkürler.
Bul
arkadaşlar öncelikli olarak turna için en ideal yer kesikköprü ve köprüköy ben hiç boş dönmedim [Resim: k_pr_k_y-thumb.JPG]
[Resim: k_pr_k_y%201-thumb.JPG]

ardından ankaraya yakın olması nedeniyle çanıllı ,dikilitaş , kurtboğazı
eymir ve mogan gölleri
Bul
ah ah bi zamanlar ne levrek çıkıyordu o poz verdiğin yerlerde(eski ile yeni köprü arası )ağcılar orayıda halletti
Frown
Bul
be ne dünya kardeşim balığa gidememe sorunu yaşıyoruz ya kimsedende yeni sezon mahsülü yok hala:0516:
Bul
denizdede durum aynı bi sezonu acamadım havalardan dolayı yaww yeni lüferler binbasımdan gelecek inşallah resimleri benden anca bu yakın zamanda bogazda istavrit tutar gönderirim resimlerini Smile lüfer levrek sanırım bu ay sonuna kalacak gibi :0513:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turna hakkında genel bilgi tinca 1 2,999 08-05-2006, 16:08
Son Yorum: tinca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi