Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16/11/07/ palamutlar
sabah 6 da kalktım önce tembellik yaptım sonra balık tutucaksın kalk dedim ve fırladım dogru tarabyaya dedim.
tarabyaya giderken kalender ordu evinin önünden geçiyordum baktım adamın elindeki kamış U şeklini almış yavaş yavaş zorluya zorluya çekiyor durdum seyrediyorum 3 tane palamut kaldırdı 2 dakika sonra arabayı kaldırıma atmış oltamı açmış suya sallıyordum.
6:30-08:00 arası çapari kaşık rapala çeşitleri denedim 1 kere vuruş yok balık alamadım 3 balık çeken kişi daha öncede 1 tane almış sonradan gelen bir kişide 2 tane aldı o kadar başka balık yok.
yer:kalender ordu evini sarıyere dogru 100 metre geçince.
bu arada su çok temizdi baya bir zamandır bu kadar suyu temiz görmemiştim bogazda.
yarın inşallah kalkabilirsem yine aynı yerdeyim.
herkese rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çapkınn sen orda ordu evinin fotosunu çekmemişsin,?kovadaki balıkları çekmişsin işallah bu sabah yakalarsın kovadakilerden kıh kıh kıh
Bul
baktım ordu evi çekiyim dedim erden abi yaww adres belli etmek için yazın daha güzellerini çekerim hava açıkken Smile
Bul
Sadece balığın zamanını kestirebiliyorsun.Erken saatlerde gidiyorsun rastlarsa geliyor. Tamamen nasip işi. Olta takımıda çok önemli ama dediğim gibi işte.

Bizim buralar resmen kurudu. Suda sıcak ama istavrit, çinekop çaparisi ,sıyırtma tüy veya silikon balık, zargana ipeği. Değişik uzunluklarda mantarlı çinekop takımı, rapala hatta dibe zoka bile attım bir dip balığı gelsin bari diye ama yok. 3 saat boyunca mantarlıya bir vuruş olmadı yemi attığım gibi aldım. 20 köstekli kıl çapari yapıyorum. 1-2 tane 5cm lik gümüş geliyor. Sanırım mayısa kadar balık olayını bitirdik. Mayısta ilk olarak mezgitler gelir.
Bul
nıhat abı yarın ras gelır insallah saygılar.
Bul
Nihat abi yarine ya nasip
Bul
su çok güzelmiş..ortalıkta sakinmiş...palamutta zaten zırt diye giçiyor..biraz dursa ya yerinde oyalanmadan geziyor...çok hiperaktif balıklar bunlar..ama bazen takılıyor iğnelere..nihat abi senden bekliyorum..yarın sabah inşallah şöyle bi 10 çift alırsın balık..rastegele..
Bul
Abi hatun çok iyiymiş yani balıklar demek istedim kaleye diyecek laf yok zaten. Smile)
Bul
olsun abi senin kısmetin değilmiş inşallah yarın tutarsın palamut ,lüferleri saygılar.
Bul
yalova tatar yazdı:çapkınn sen orda ordu evinin fotosunu çekmemişsin,?kovadaki balıkları çekmişsin işallah bu sabah yakalarsın kovadakilerden kıh kıh kıh

Abi sizde ne kadar fesatsınız Smile nihat abi orada arabasını çekmiş sizde günahını alıyosunuz Smile)) (bkz. resmin sağ köşesi)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,628 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi