Yorumları: 891
Konuları: 60
Bu karelerden çok etkilendim
[attachment=11475]
[attachment=11476]
[attachment=11477]
[attachment=11478]
[attachment=11479]
[attachment=11480]
Kaynak: milliyet.com.tr
Yorumları: 150
Konuları: 4
çok muhteşem çok vahşice bu arada köpek balıklarının neye vurduğunuda öğrendik işte canlı yem
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
çok kötü gibi görünüyor ama bu onun avlanma bicimi yadırgamamak lazım ona böyle yapma desek aynısını yapar çünkü o bir hayvan esas katil biziz bildiğimiz halde doğayı denizleri kirletiyoruz ormanları yakıyoruz onun yaptığının yanında hiç kalır
Yorumları: 150
Konuları: 4
eşref sürek yazdı:çok kötü gibi görünüyor ama bu onun avlanma bicimi yadırgamamak lazım ona böyle yapma desek aynısını yapar çünkü o bir hayvan esas katil biziz bildiğimiz halde doğayı denizleri kirletiyoruz ormanları yakıyoruz onun yaptığının yanında hiç kalır
Eşref abi katılıyorum sana
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
aynı fok da geçen gün küçük penguen i yiyordu , doğanın dengesi işte
Yorumları: 891
Konuları: 60
eşref sürek yazdı:çok kötü gibi görünüyor ama bu onun avlanma bicimi yadırgamamak lazım ona böyle yapma desek aynısını yapar çünkü o bir hayvan esas katil biziz bildiğimiz halde doğayı denizleri kirletiyoruz ormanları yakıyoruz onun yaptığının yanında hiç kalır
Tamamen katılıyorum,
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
sizlerle bı olayı paylasıyım . gecen tv de bıtane kutup ayısını olumden kurtarmıslardı ve kutlamayla yıne kutuplarda salı verdıler herkes alkıs alkıs herkes cok mutlu hayvan basladı gıtmeye herkes ayıyı ızlıyo ayı suya yanı denıze gırdı bu arada ayı icin yaklasık 2 mılyon dolar harcamıslar hayvan petrole bulasmıs. neyse konuya gelelım ayı yuzmeye basladı 2 dakka gecmeden bır balına geldı ve ayıyı hop yedı . arkadaslar bu olaylar doganın kanunu aslına bakarsak bızde onlar dan farkı olmayan bır turuz.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Balıkcıl yazdı:çok muhteşem çok vahşice bu arada köpek balıklarının neye vurduğunuda öğrendik işte canlı yem
O yavru fokları kancaya takıp atabilir misin gerçekten....
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
DarkDream yazdı:Balıkcıl yazdı:çok muhteşem çok vahşice bu arada köpek balıklarının neye vurduğunuda öğrendik işte canlı yem
O yavru fokları kancaya takıp atabilir misin gerçekten....
Burhan mırmıra taktıgın kurdun yavru foktan ne farkı var.

)) Cansa o da can bu da. Benim için kurt da , yemlik izmarit, ispari de yavru fok kadar sevimli. En önemli insanlık görevi doğal dengeyi bozmamak. Bu noktada ben de Eşref abiye katılıyorum.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
paylaşım için teşekkürler