Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angel Kiss Misinalar.
Kasım ayı başlarında " Angel Kiss" Marka misinalardan 2 tanesini sipariş ettim ve kullanma imkanı buldum.

Misinalar gerçekten çok sağlam ve kaliteli. Çekerleri çok kuvvetli. Fiyatlar 8-10 YTL arasında değişiyor. Üzerinde özellikle Japonya imalatı diye belirtmişler. ( en azından çin değil ) .

0,16 - 0,45 mm ye kadar 150 metre
0,50 mm lik 100 metre olarak satılmaktadır.

Ben bu fiyata bu kadar sağlam başka misina bulamadım. Çeker limitleri şöyle ;

0,26 mm = 10,6 kg
0,28 mm = 11,4 kg
0,30 mm = 12,9 kg
0,33 mm = 15,1 kg
0,35 mm = 16,7 kg

Ben Kıyıdan avlabdığım için en ince misinayı kullanmayı tercih ediyorum. 140-160 gr kurşun ağırlığınıda ancak 0,30-0,35 mm lik misinalar ile sağlıyordum. Ancak bu misinadan 0,26 mm ile çok iyi verim aldım. İnce olduğundan daha fazla uzak atışlar yapmamı sağladı ve sağlam olduğundan rahatlıkla abanabildim misinaya. Gerçi 3-4 gün deneyebildim ama oldukça memnun kaldım diyebilirim.
Bul
Murat öğretmen ne iş acaba aradığım misinayı buldummu derken bir amblem gördüm ve birşey yok sadece rüya dedim kendimce Mesela oskar var 100 mt 0.40 ı 24 kg civarında çekeri var hehe 100 mt 3 ytl dükkan satışı bu makaradan alıp plastikçiyede makara yaptırsam salla gitsin bir isim
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
Angel kiss melek öpücüğü iyidir mutlaka
Bul
Bende kullanıyorum bu misinadan 0,26 lık olan dan bence iyi.çok da zorladığım oldu iyi dayandı.gam da pek yapmıyor denebilir.0,26 olanla 1,2kg sazanı son sürat çektimiştim.Fiyatına göre güzel.
Bul
bende angel kiss soft aldım.dip takımların kösteklerinde 0.28 ini kullanıyorum,süper şimdiye kadar hiç patlamadı..daha önceleri asso double strength kullanıyordum,kösteklerde
çok patladı..kıyıdan avlarda mercan ve trança yakaladım angel kiss soft la öttüre öttüre çekti yarım kiloluk mercanları,
birde dün banax sx 5000 makina aldım,kıyı avlarında uzak atış için iyi olmasada,kuvvetli bir makina olduğunu biliyorum,birde bunu deneyeceğim,biraz ağır makina ama kıyı ve tekne avlarında kuvvetiyle bana yardımcı olacağına inanıyorum..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bencede misine çokta önemlı degil onemli olan tek şey makinanın avans ayarının yanı kalama ayarının ıyı olması eyer balık bastıgı zaman avans acıp balıga yol verıyosanız takımınızda saglam bagladıysanız sorun yok bence mınakop ve levrek avlarınd bizzat yasadım balıgı yordugunuz zaman en ınce mısıne ıle bıle balıgı alabılırsınız tabıkı bu benım gorusum 0 28 ve 030 misine ıle 3 yada 5 kıloluk levrek ve mınakopu rahatlıkla alabılırsınız onemlı olan kalama ayarınız oncelıklede mısıne ne kadar ınce olursa okadar avcı olur kalın mısıneyle kos kos balık beklemektense ınce mısıneyle balıkl kacırmayı tercıh ederım en azından zevk yapmıs olursunuz
Bul
Ben aynı fikirde değilim 0,18 den 0,25 e kadar suya girsin bakın ondan sonraki avda deneyinSmile Nerde 3 sene önceki Angel Kıssler. Şuan tamamen yerli malı..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ASSO Misinalar Boğaziçi 17 6,895 25-11-2007, 01:59
Son Yorum: serkanefe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi