Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
varlıgım yoklugum bellı degıl !!
merhaba degerlı abılerım ver arkadaslar uzun zamandır sıteye ugrayamıyorum ıslerım dolayısıyla ınanınkı bılgısayar basına gecınce ılk ısım sıteye gırmek ve kacırdıgım konuları okumak ve yorum yazmak ıstıyorum..ama bu gecen zamanda kımse merak edıp bu cocuk nerde öldümü kaldımı soran olmamıs herhalde daha tam tanınan bırı olamadım sıtede o yuzdendır ..hepınızı saygıyla selamlıyorum iyi aksamlar..hersey gonlunuzce olsun..Snifsinf
Bul
fevzi herkesin yoklugu anlaşılıyor bir konuda senin yazını görünce son mesaj tarihinden zaten sana birileri mutlaka ulaşırdı.
o kadar alıştıkki buraya valla bende sorulmasam alınırım Smile)))
Bul
kardeşim o kadar çok insan var ki ne derler gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor.siteye girdiğimiz oranda tanınıyoruz tabiatıyla.normal karşılaman lazım.bak ben de artık sık giremiyorum.ne yapalım herkes imkanı ve zamanı ölçüsünde...
Bul
hayır rıfat abı tabıkı normal karsılıyorum..kımseye sıtem etmıyorum zaten etmeyede hakkım yok..
Bul
nıhat abı sen zaten 2 gun gırmesen sıteye mutlaka 10 kısı arar senı sen olmadan bu sıtenın tadı olmaz kı abı..
Bul
fevzi kardeş sen neyse arasıra siteye giriyorsun bizim barış yok nerde görüşüyormusun selamlar...
Bul
hayır fıkret abı gorusemıyoruz bu aralar oda ıslerden dolayı gıremıyo sanırım yoksa mutlaka selam verır..bu arada fıkret abı organızasyon yokmu bı cıkalımda mercan alalım bıraz yaww sıkıldım valla..saygılar..
Bul
barışı sormuştum daha önce işlerinden dolayı giremiyordu bilgiayar sorunuda vardı bayadır yok oda.
Bul
ewet barıs abının sırketınde iş ile ılgılı olmayan sıteler engellı durumda yanı ambargo var patrondanSmile oyuzden gıremıyo ewdekı pc dede sorun var sanırım..
Bul
fevzi barışla görüşelim allederiz bende özledim mercanları yarın alo derim barışa...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi