Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amatör Balıkçılara unutulmamak dileğiyle
[attachment=11701]
[attachment=11700]
[attachment=11699]
[attachment=11698]
İşte arkadaşlar ben ve en son bana yakalanan balıklar ben bu işi çok seviyorum. Beni dinlendiriyor. Hafta sonu yakaladığım bu balıklar sayesinde bir hafta yoğun ve yorulmadan diğer haftayı bekleyerek geçirebiliyorum.
Bul
maşallah o ne yaww turnamı nereden nasıl tuttun biraz bilgi versen bizlere
Bul
Abi süperbişey bu yaa. Alkis Paylaşım için teşekkürler.
Bul
murat bende düzceye sık gelirim aklım estikce,haftada bir kayıncoları görür dönerim tekel bayii leri var çünkü tuttuğun turna nerden biraz bahsedermisin
Bul
Sevgili Levrekçi ve Mavruşgil ile tüm site arkadaşlarım Bu Sakarya Nehrinin Turna balığı (oklama) tam olarak 6 kg. yolunuz düşerse bekleriz böyle güzel avlara imza atarız. Bu duygunun tarifi yok yaşamalısınız.
Bul
muratayd54 yazdı:Sevgili Levrekçi ve Mavruşgil ile tüm site arkadaşlarım Bu Sakarya Nehrinin Turna balığı (oklama) tam olarak 6 kg. yolunuz düşerse bekleriz böyle güzel avlara imza atarız. Bu duygunun tarifi yok yaşamalısınız.

Abi ben bu balığı ankarada tutmuştum seninkinin yanında yavru bile denemez.

Ben sasi(sahte balık) ile yakalamıştım. Bildiğim kadarıyla bu boyuttakiler gerçek balıkla tutulabiliyor. At çekmi yaptın yoksa yemi dibemi yatırdın? Merak ettiğimiz konu balığı tutma şekliniz? Nasıl olta? hangi yem? vs...
Bul
murat o nasıl turna öyle adamı yutar güzel balıkmış rastgele
Bul
Arkadaşlar ben genelde denize kalkan avı için Sakarya nehrinede yayın avı için giderim. Bu tamamen tesadüf l kilo tavuk ciğeri ile Sakarya Nehrinin Toyota hastanesi arkasına Yayın yakalamak üzere gittim. Sakarya nehrinde hamsi kadar ufak ve büyümeyen beyaz balık (ben balığı) denen balıklardan 5-6 tane kadar yakaladım. ve Yayının geleceğini düşünerek bir oltaya ben balığı (canlı balık) taktım. Mantar suya batınca asıldım oltama. Yayın geliyor diye düşünemedim. Çünkü yayın ne kadar büyük olursa olsun balıkçıyı çekmez. ancak bu neredeyse benim kadar güç harcayarak asılmaya başladı. Nehir sularının çekildiği balçıklı (çamurlu) kısma geldiğinde tüylerim diken diken oldu. çünkü yayın bekliyordum. çamurun üstünde gördüğüm şey resmen bir timsah gibi bana bakıyordu. Oltamda Çelik misinada yoktu. 50 lik misinayı koparacağını düşünürek birden oltaya asıldım. balık uçarak ayaklarımın dibine geldi. o esnada biri ağzında biri kuyruk kısmından takılmış iki kancadan da kurtulmuş olduğunu görünce hemen üzerine abanarak aldığım gibi doğru 20 metre ötedeki arabanın bagajına sonra gelerek malzemeleri topladım ve balık hastası olan mesai arkadaşlarıma göstermek üzere (ben o gün izindeydim)yola çıktım. bu resimler o arkadaşlarım tarafından çekilmiştir. benden çok turna balığı avına giden Ceset (Malatyalı Yusuf Abi) ben bunu Sakaryada görseydim oltaları bırakır kaçardım. dedi. Birde şunu söyleyeyim. bu balığın sayesinde 15-20 günde  reklamım en az 10 kat daha arttı. Bizim bu tarafa gelmek isterseniz bir organize yapar güzel bir gün geçerebiliriz. Tabiki her şey bahtımıza. (çok pardon bu balığı sülale toplanıp 19 kişi yedik o öğünde yarım kilo kadar da arttı)
Bul
elinize sağlık güzel av yapmışsınız
Bul
evet murat bey anlatımınızdan balığı sanki ben tutmuş kadar oldum. turna balığı tatlısuyun en hırçın balığıdır.çelik bedensiz tutması zordur.ama sizin balığın dişleri allahtan değmemiş olmalı.yoksa jilet gibi koparır kaçardı.afiyet olsun.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi