Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.A.M STEELPOWER TELE SURF 390 CM KAMIŞ
Özellikleri :

Boy (cm):390 cm, Atarı(g):100-250cm, Parça Sayısı:7, Kapalı Uzunluk(cm):80 cm, Ağırlık(g):461g
- TC 24 Yüksek Modül karbon
- D.A.M.-T.L.S. Gümüş çerçeveli halkalar
- Paslanmaz çelik kamış yatağı
- İnce sap tasarımıyla uzun atımlarda kolay kavrama
- İlk parçada katlanır porselen

15 gün önce almış olduğum bu surf kamışı 2 defa kullanma fırsatı bulabildim. Normal fiyatı 140 YTL civarı olan kamışı 80 YTL ye alma imkanı bulunca dayanamadım.

Şimdi iyikide almışım diyorum, kamışın aksiyonları gerçekten süper. tek bir istavriti bile 125 gr kurşunla hissedebiliyorsunuz. Hele 2/2/07 de üsküdarda Çinekop avında kullanınca çok daha iyi anladım. Sanki Çinekoplar kamışın ucunu kemiriyorlar. Aslında bu kamışı almamda en büyük etken herkesin büyük sorunu olan yer meselesi. Kapalı uzunluğu sadece 80 cm olan surf kamış sadece bu yönüyle bile gönlümde taht kurdu diyebilirim. Zira ben surf kamışlarımı hep arabanın bagajında ( araba küçük olunca ) yada taşıma esnasında uçlarını kırmışımdır. Bu kamışı ise çantanın içine rahatlıkla koyabiliyorum. Kamışın şimdilik hiçbir olumsuz tarafını görmedim. Benim gibi kıyı balıkçıları ve uzun kamışlardan dert yananlar için birebir, ilaç gibi gelecektir.

( Bukadar övmeye DAM bana bir kamış daha hediye eder artık ) Bobo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
aynı ebatlarda bende de var ama marka deyısık cok kulnıslı gercekten balıktan keyıf aldıgını anlıyosun gule gule kulanın bal balıklara insallah.
Bul
murat bey istanbula gelecem dedim bir türlü kısmet olmadı malzeme almaya ankara biraz kazık geliyor malzeme yönünden bir ay önce gelecektim işler yoğunlaşınca ertelemek zorunda kaldım bir işin aslı ankarada va bitmemişti bırakıp gitmeye gönlüm el vermediartık bayramdan sonra oraya gelmek farz oldu bana geldiğimde bakacam malzemelere ona görede alışverişimizi tamamlarız artık sizede yeni kamışınla güzel avlar yapman dileğiyle rastgele
Bul
İyi günlerde kullanın Murat hocam,paylaşım için teşekkürler.
Bul
Bende sorf kamışımla ilgili taşıma ve yer problemi yaşıyorum. Bu kamış hakkındaki olumlu görüşünüzü dikkate alacağım. Ancak bildiğim kadarıyla nekadar çok halka okadar kısa mesafe atış diye biliyorum, atış mesafesi ile ilgili bilgi verirmisiniz?
Örneğin benim koca kafa makinama ve üzerindeki 0,30 luk misinaya rağmen 70 gr.la 100 metreye problemsiz gidiyor.
Bul
murat abi hayırlı olsun.gerçekten çok güzel bir surf kamış..yanlız fiyat konusunda el yakıyor Smile
atış mesafesini bende merak ettim.bende almayı düşünüyorum bir surf kamış,ama fiyat bu civarlardaysa eski kamışlarla devam edeceğim....hayırlı avlar dilerim..
Bul
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Dam Steel Power surf tipi üç çeşittir.Steel Power Surf 200, 3 parçalıdır , 560 gr . Steel Power surf power tıp 250, 3 parçadır, 573 gr. Steel Power Tele Surf ise 7 parça ve 461 gr dır.Bu üç değişik modelinde atarı 100-250 gr.
Hepsinin 3.90 - 4.20 - 4.50 cm boyları mevcuttur.İlk ikisinin fiyatı tele surften yüksektir. Spezi power serisi de üretimden kalktı ve yeni seri Onliner kamışlar gelmeye başladı.Fiyatlarıda makuldür.Hoşçakalın.
Bul
Kamış çok hafif, ilk önceleri bende halka sayısından dolayı şüphelerim vardı ama deneyince performansının hiçde kötü olmadığını gördüm.Örneğin benim makina normal kafa, surf değil. Misina 0,22 Dyneema sarılı 100 metre , c.tesi 150 gr kurşunla yaptığım atışta dynemaa misinayı komple bitirip normal misinadanda yaklaşık bir 20-30m kadar açıldı. Yani 120-130 m bir atış rahatlıkla sağladı. Fakat 100 veya 125 gr kurşunla ve iyi bir surf makina ile 150 m üzerine rahat rahat çıkar tahmin ediyorum. Birde atış tekniği de çok önemli tabi. Kısacası önce ki surf kamışım az halkalı olmasına rağmen bukadar atamıyordum kesinlikle. 7 parça olmasının pek bir dezavantajını göremedim. Ayrıca daha önce arkadaşımın Lineeffe oyster ve turnafresh kamışlarınıda deneme fırsatı bulmuştum. Onlarda fena değildi ama istavrit avında pek hissedemedim balığı onlarda. ( 125-150 gr) kurşunla tabi. Boğaz için konuşuyorum. Fakat bunda Hem istavrit hemde Çinekopta müthiş bir aksiyon aldım diyebilirim.
Bul
Bilgi için teşekkürler. Sözünüze güveniyor ve en kısa sürede alıyorum Smile
Bul
kullanmasınıbilen için harika kamıştır gülegüle kullan .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  12:00-14:Saatleri arası % 35 İndirim 2346420 D.A.M STEELPOWER TELE SURF 420 CM KAMIŞ vetilmed 12 5,856 28-01-2008, 10:52
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Alba Star 4 m Marlion Surf Kamış mrs303 8 4,842 19-10-2007, 02:13
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi