Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Bağımlılık yapan sitemize yoğun ilgiden dolayı bazen sistem error veriyor. Aynen hatalı bir işlem yapıp kaydımın silindiğini düşünmek beni ürkütüyor.

Aman sevgili yöneticilerim ben ne balıksız, nede bu sitesiz duramam ne olur beni yargılamadan infaz etmeyin. Sizlere bir öneri sunmak istiyorum. Uyarma, kınama, uzaklaştırma, siteden atma (elbetteki edep ve ahlaka aykırı davrananlara) gibi ceza puanı değerlendirmesi siz yöneticilerimizin bir disiplin kurulu oluşturulması.

Tabiiki benimki sadece bir ÖNERİ
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sitede eror bazaen veriyor güncelleme reset atma durumlarında olabiliyor yeni sistemi bekliyoruz geldiginde geçince daha rahat olacagız.
sitede hata yapan arkadaşlar ö m ile uyarılıyor ama ahlaka aykırı hata yapanlar siteden uzaklaştırılıyorlar.bu tarz insanlar nadir olarak girip üye oluyorlar bizler admin ve mod odalarında haklarında tartışıp karar verip gerekeni en mantıklısı neyse yapıyoruz siteye ve üyelerimize rahatsızlık verenleri siteden uzaklaştırıyoruz.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sevgili murat ayrıca kimse yargılanmadan infaz edilemez buna hiçbirimiz izin vermeyiz yeterki herkes anlayışlı olsun bugüne kadar bu siteden giden tüm arkadaşlarımız mutlaka mantıklı bir sebebten uzaklaştırılmıştır mutlaka ya üyelere ya sisteme birşekilde zarar verdikleri için uzaklaştırılmışlardır ki bu sanırım üye sayımızın 1000 de 2 si kadar bir sayıdır yani orana bakarsanız 1000 de 2 fire fazla degil ki onlarda zaten sebebli gittiler ve gidenlerde tekrar dönmek için talepde bulunanlar bile var veya hala daha msn den görüştügüm hatasını kabul eden arkadaşlarımız var.
zamanla isterlerse ban ları açılır tekrar sitemizde yazarlar sorun çıkarmazlarsa devam ederler .
senin gibi iyi niyetli düşünen tüm üyelerimize ayrıca teşekkür ederim.bizler yönetici degiliz her fırsatta yazıyorum hepimiz aynı statüdeyiz sorun çıkmadıkça yıldızlardan başka farkı hissettirmemeye çalışıyoruz sorun çıktımıda sizlerin haberi bile olmadan halleteye çalışıyoruz.
onun içinde lütfen sorunu olanlar bizlere ö m ile yazsınki diger arkadaşlar rahatsız olmasınlar çözülemeyecek hiçbirşey yoktur hayatta.
teşekkürler kolay gelsin herkese.
Elbetteki burada biz bir aileyiz. Eşim ve iki çocuğumdan çok sizlerle vakit geçiriyorum. Tüm kimliğimde açıkça belli. Burada olmam Balık sevdam ve sonsuz arkadaşlıklar. Ayrıca açıklamalarına da teşekkürler.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
murat hepimiz aynıyız burda iyi arkadaşlık ve balık için...
RE: Yargı Köşesi
murat hepimiz aynıyız burda iyi arkadaşlık ve balık için...
Teşekkürler, şüphem yok zaten üyeliğe kadar internete girmezdim. üyelikten sonra ise bilgisayar başından ayrılamıyorum. İşimiz yargı olduğu için ve doğayla başbaşa iken yargı ile karşı karşıya da kalabiliriz diye düşünerek bu öneriyi sundum. Bir hukuk köşemiz de olabilir
Yorumları: 500
Konuları: 45
Ben böyle sitelerden açıkcası çekiniyorum nasıl burya kayıt oldum ve gördümki yazışmalar hep insani deyerleri öne çıkararak bir abi kardeş seviyesinde gittiği içindirki hepimiz burdayız ve memnunuz böyle giderse hep böyle olacağız inşallah
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Toplumumuzda çok kötü insanlar mevcut, dilerim bizlerin güzelliği hep böyle devam eder.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
muratayd54 yazdı:Toplumumuzda çok kötü insanlar mevcut, dilerim bizlerin güzelliği hep böyle devam eder.
Muat balık avı sevdalısı olupta bozuk olan insan pek görmedim çok nadir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yanlış olmaz murat bende düzce damadıyım 20 senedir
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET