07-12-2007, 01:30
Nihat ve haruna rastgelsin arkadaşlar simdiden. Doktoruda unutmayalım gemlikteki bütün arkadaşlara RASTGELSİN arkadaşlar hepinize sansınız bol olsun........
rastgelsin sizlere
|
07-12-2007, 01:30
Nihat ve haruna rastgelsin arkadaşlar simdiden. Doktoruda unutmayalım gemlikteki bütün arkadaşlara RASTGELSİN arkadaşlar hepinize sansınız bol olsun........
07-12-2007, 02:32
reis sen neler kaçırdığının farkında değilsin sende takıl,bak çümbüşe artık oralarda yaşananlar resim olarak değil slayt olarak gelir,sonrada keşke dersiniz,benden süüülemesi
07-12-2007, 11:29
AFALA yazdı:Nihat ve haruna rastgelsin arkadaşlar simdiden. Doktoruda unutmayalım gemlikteki bütün arkadaşlara RASTGELSİN arkadaşlar hepinize sansınız bol olsun........ ...ARKADAŞLAR ALİ siteden neden ayrıldı acaba.Neden diğer site de yazıyor artık
07-12-2007, 11:37
hasan bey o arkadaşa diger sitede sorabilirsiniz madem yazdıgı yeri biliyorsunuz orada üye olarak kendisine sorabilirsiniz buradan üyeligi silinmiştir hakkında yazı yazmak istemiyorum cevap hakkı olmayan bir yazı olmasını istemiyorum..kolay gelsin.
07-12-2007, 12:26
LeVrEkCi yazdı:hasan bey o arkadaşa diger sitede sorabilirsiniz madem yazdıgı yeri biliyorsunuz orada üye olarak kendisine sorabilirsiniz buradan üyeligi silinmiştir hakkında yazı yazmak istemiyorum cevap hakkı olmayan bir yazı olmasını istemiyorum..kolay gelsin. ..Teşekkür ederim hocam...LEVREKÇİ hocam bu ÖZBEKİSTAN başkonsolosluğu varmış istinye devlet hastanesini geçince hemen bi benizlik varmış hemen benzinliğin ordan yukarı çıkıyormuşuz doğrumu..biliyormusunuz yerini
07-12-2007, 14:50
evet benzinligin tam yanından yukarı yokuş çıkar yokuşun tepesinden sola dönünce oralarda biyerde bi konsolosluk var oralarda koşturarak büyüdüm çoook piknik yaptım ama ne konsoloslugu oldugunu bilmezdim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|