Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Geçen hafta pazartesi ayıptır söylemesi önce cep telefonum wc ye düştü. Sonra bizim internetin bağlı olduğu telefon hattı rüzgardan koptu. Bizim internet kafe 1 haftadır internetsiz kaldı. Bende onun için 1 Haftadır yokum.
Sanki hapiste gibi hissettim kendimi. Bu kadar uzun kalmak çok zor.
Şimdi bütün konuları okumaya başlayacağım.
Oturduğum yerde de hep balıkçılar var ama bizim sitedekiler bir başka. Amatörlük çok güzel. Tabi amatör balıkçı sohbetide öyle.
Bu boşlukta yine bir sürü kötü haber aldım. 300 kasa olan istavrit kotası bir yana ; gırgırlar tek başına her gün 2000 kasa istavrit-kıraça topluyor.
Öyle ki tekneye ve yedeğe sığmayanlar denize dökülüyor. Kilosu 1 liraya düştü. Bakalım bir dahaki sene durum ne olacak...
Tekrar herkese merhaba...
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
hüseyin hoşgeldin senden haber almak çok güzel başta nihat olmak üzere arkadaşlar hafiye gibi seni aradılar işte gerçek balıkçı dostluğunun en güzel örneği bizi epey meraklandırdın heralde şimdi herkes benim gibi derin bir oh çekmiştir sağlıcakla kal rastgele
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
hüseyin aramıza hoşgeldin kendini millete arattın hani herkes sana ulaşmanın çaresini aradı hiç olmazsa birşey olmadığını anladık sana bu bile sitedeki arkadaşları rahatlatdı bir nebze tekrar aramıza hoşgeldin aslında ben latife yapacaktım ama önemli birşey varsa hoş olmaz diye vazgeçtim şimdi burda olduğuna göre bayram için nickinden dolayı kolanya imal etmeye gitmiştir diye yazacaktım hani eski kolanyalardan boğaziçiiiiiiii
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Hüseyin istersen önce şu linke bir bak, ondan sonra nerede olduğun konusunu konuşalım.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=6288
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin istersen önce şu linke bir bak, ondan sonra nerede olduğun konusunu konuşalım.
1 haftadır bu işle uğraşıyorum. Koşturup durdum. Bir türlü arızayı çözemediler her gün yarın olacak, yarın olacak diye diye bu güne kadar geldik. Yokluğumun bu kadar farkedileceğini ummuyordum .
Hem teşekkür ederim hemde merak ettirdiğim için özür dilerim kusura bakmayın. Hepiniz sağolun
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Boğaziçi yazdı:MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin istersen önce şu linke bir bak, ondan sonra nerede olduğun konusunu konuşalım.
1 haftadır bu işle uğraşıyorum. Koşturup durdum. Bir türlü arızayı çözemediler her gün yarın olacak, yarın olacak diye diye bu güne kadar geldik. Yokluğumun bu kadar farkedileceğini ummuyordum .
Hem teşekkür ederim hemde merak ettirdiğim için özür dilerim kusura bakmayın. Hepiniz sağolun
Hüseyin geldin ve problem yok ya bize yeter

İnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor, helede telefonuna ulaşamayınca baya meraklandık.
Neyse iyisin ve ciddi bişey yok ya gerisi önemli değil

HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
hoşgeldin hüseyin.ankaradan bir ekiple yola çıkacaktık.hem balık tutmak hemde seni bulmak niyetiyle.

telefonun şimdi yeraltı farelerinin eline mi geçti.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Sorun olmadığına göre hoşgeldin Hüseyin.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Evine hoşgeldin. yinede ince bir cezan var unutma.Başına gelenler için geçmiş olsun.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
vay kardesım benımya avatarını bıle özlemişim valla aramıza hoş geldın.