Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OOOH BE
Selamün aleyküm arkadaşlar artık yüzdüm yüzdüm işin sonuna geldim işin % 80 biti artık biraz daha rahatlıyorum artık daha sık sizlerle sohbet etme imkanı olacak sizleri çok özlemişim hadi bakalım hepimize rastgele saygılar
yücel hoşgeldin.hayırdır ne işi.biraz yabancı kaldım.özel bir işmi yoksa rutin kendi işlerin mi.
Bul
hoş geldin rahatladığına sevindim yücel
Bul
yücel bugün aklımdan geçtin sen ozan birde burhan eksiksiniz siteden hadi ozanın burhanın mazeretleri var sen baya uzak kaldın şimdi cezanı açıklıyorum saglam 10 rapor balık raporu yazacaksın yılbaşına kadar Bobo
hoşgeldin kardeşim sefalar getirdin özletme kendini fırsat buldukça bi alo de ce de bişey de Smile)
Bul
Hoşgeldin.
Bul
hayırdır yücel neyi yüzdünde kuyruğuna geldin forumdan uzak kalınca ben biraz yaban oldumda bu ara hoşgeldin
Bul
LeVrEkCi yazdı:yücel bugün aklımdan geçtin sen ozan birde burhan eksiksiniz siteden hadi ozanın burhanın mazeretleri var sen baya uzak kaldın şimdi cezanı açıklıyorum saglam 10 rapor balık raporu yazacaksın yılbaşına kadar Bobo
hoşgeldin kardeşim sefalar getirdin özletme kendini fırsat buldukça bi alo de ce de bişey de Smile)

hemen cumartesi balık raporları başlıyor artık start verilmiştir abi
abiler öce şundan bahsedeyim benim çalıştığım hastaneyi baştan sona tadilata almıştık daha önceleri bu konuda bahsetmiştim oğustos ayında 3-4 aydır talilattan başımı kaldıracak fırsat bulamıyordum kırıyoruz döküyoruz tekrar yapıyoruz artık bitti sayılır işler artık hafifledi ben bu arada hastanede teknik servis bölümünde inşaat dekarasyon alçı ve boya işleri ile uğraşıyorum.....
abooo işin zormuş yücel kır dök yeniden yap sana kolay gelsin
Bul
hoş geldin kardeşim nasılsın yaw nerelerdeydın.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi