Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni oyuncaklarım
İstoça gidip biraz içimi dökeyim dedim Şu uzun gagalıyı özellikle derin sular için aldım bu bir eksikti hemde körü körüne bir eksik kıyıdan at çekte dalan rapalalarda kolleksiyonumuzda olmalı Narlıda dalan rapala kullansaydım sonuç çok farklı olacaktı çok derin sularda takımı suya atıp dip yaptıktan sonra çekmeye başlıyoruz boşalan misinanın yarısı kadar sardıktan sonra durun ve makinayı tekrar boşaltın göreceksinizki dipten bir dünya uzaklaşmışız oysa kış şartlarında balık dip yani daha ılıman suyu tercih ediyor ve dipten ayrılmıyor**bu bir ayrıntı ama balık almanızı etkileyecek önemli bir ayrıntı dalan rapala ve yarı yolda tekrar makara boşaltarak dibi bulup tekrar sarıma devam etmek balık alma sansını dahada arttıracaktır kulağa küpe bir ayrıntı
Herkeze rast gele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun abi kupeyi taktım abı sagol.
Bul
hayırlı olsun harun güle güle kullan yalnız geçendede sormuştum benim şekilde 3 kanca fleto yem kenardan sallanabilirmi acaba yem dagılmadan sallansa varya orada yani narlıda kıyıdan balık almak çok kolay
Bul
Bir başka çeşit olan başı kesik rapalayı (yani su üstünde su çıkartarak giden) kışın kullanabilirmiyiz. Su üstünde gittiği için ne kadar işe yarar acaba.
Bul
blltz yazdı:Bir başka çeşit olan başı kesik rapalayı (yani su üstünde su çıkartarak giden) kışın kullanabilirmiyiz. Su üstünde gittiği için ne kadar işe yarar acaba.
O başı kesikler bundan birbuçuk 2 ay önce tarabyada gece şow yaptı balık su üstü yaptığı zaman kıllanabilirsiniz sular soğudukça derin sularda zor.
Yine serin ve sığ suda balık varsa iş yapar
Bul
LeVrEkCi yazdı:hayırlı olsun harun güle güle kullan yalnız geçendede sormuştum benim şekilde 3 kanca fleto yem kenardan sallanabilirmi acaba yem dagılmadan sallansa varya orada yani narlıda kıyıdan balık almak çok kolay
Nihat çok zor daha atarken yem dağılır bırak fletoyu canlıyı atarken bozuluyor düzenek
Bul
harun güle güle kullan bol balıklar nasip etsin.
Bul
aahmet yazdı:harun güle güle kullan bol balıklar nasip etsin.
Bobo Ahmet abi hepsi denizin dibini boylayacaklar buna emin olabilirsin
Bul
hayırlı olsun yeni oyuncakların abi, bilgiler içinde çok teşekkürler
Bul
harun hayırlı olsun yeni takımlarınla bol balıklı avlar dilerim rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar prokop lures bite me yeni çıkmış. deneyeniniz varmı görüşleriniz nelerdir. muratcoskun 6 2,082 23-07-2014, 10:59
Son Yorum: muratcoskun
  Yeni Rapalalarım FuRkAn * 34 6,420 12-06-2010, 01:57
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi