cumartesi gecesinden çıkacağımız ava arkadaşların mesai günlerinden dolayı çıkamadık,,tabi içimdeki volkan dinmediği için aldım çantamı tek başıma kıyıya vardım..tekir-mırmır ve gopez kardeşlerden eğlencelik yakaladım biraz..yine yarım kg vardı eh napalım artık bunada şükür.inşallah bayramda geliboludayım ordaki resimlerimide koyucam bayramdan sonra..orda tavukla izmarit avlıyoruz at çek kaynıyo..başka yem ve tavsiyeleri olan ustalarım varsa o bölgeyle ilgili memnun olurumm..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
muratçaka yazdı:cumartesi gecesinden çıkacağımız ava arkadaşların mesai günlerinden dolayı çıkamadık,,tabi içimdeki volkan dinmediği için aldım çantamı tek başıma kıyıya vardım..tekir-mırmır ve gopez kardeşlerden eğlencelik yakaladım biraz..yine yarım kg vardı eh napalım artık bunada şükür.inşallah bayramda geliboludayım ordaki resimlerimide koyucam bayramdan sonra..orda tavukla izmarit avlıyoruz at çek kaynıyo..başka yem ve tavsiyeleri olan ustalarım varsa o bölgeyle ilgili memnun olurumm..
Murat yinede tebrikler bunları yakalayamıyanlarda var.Memleketime selam söyle!ben oradayken glibolunun kayalıkları kara midye doluydu hala oralarda baya cok olması lazım onları kullan bide alaattin konserve fabrikası şimdi sardalya temizler onların ic organlarını pacamura olarak kullanabilirsin.Bırak tavuk göğsünü o buralara akdenize ait rastgelsin (teke bile bulunur orada)