Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küçücükk bi kıyı avııı
cumartesi gecesinden çıkacağımız ava arkadaşların mesai günlerinden dolayı çıkamadık,,tabi içimdeki volkan dinmediği için aldım çantamı tek başıma kıyıya vardım..tekir-mırmır ve gopez kardeşlerden eğlencelik yakaladım biraz..yine yarım kg vardı eh napalım artık bunada şükür.inşallah bayramda geliboludayım ordaki resimlerimide koyucam bayramdan sonra..orda tavukla izmarit avlıyoruz at çek kaynıyo..başka yem ve tavsiyeleri olan ustalarım varsa o bölgeyle ilgili memnun olurumm..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bereketli olsun murat unuda bulamayanlar var
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Eğlencelik yine fena olmamış,bereketli olsun.Giderken taze boru kurdu alırsan iş yapar.Sana bol kazançlı iyi tatiller,bol şanslar.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun murat yarım kg 1 porsiyon Smile) afiyet olsun.
Bul
bereketli olsun daha bollarına hoş bu mevsimde bu kadarıda çok ya..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Az olabilir ama 5 çeşit balık gelmiş. Bereketli olsun.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Bereketli olsun, av raporlarının azaldığı bu dönemlerde çok güzel bi av olmuş Smile
Bul
bereketli ve afiyet olsun
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul
muratçaka yazdı:cumartesi gecesinden çıkacağımız ava arkadaşların mesai günlerinden dolayı çıkamadık,,tabi içimdeki volkan dinmediği için aldım çantamı tek başıma kıyıya vardım..tekir-mırmır ve gopez kardeşlerden eğlencelik yakaladım biraz..yine yarım kg vardı eh napalım artık bunada şükür.inşallah bayramda geliboludayım ordaki resimlerimide koyucam bayramdan sonra..orda tavukla izmarit avlıyoruz at çek kaynıyo..başka yem ve tavsiyeleri olan ustalarım varsa o bölgeyle ilgili memnun olurumm..
Murat yinede tebrikler bunları yakalayamıyanlarda var.Memleketime selam söyle!ben oradayken glibolunun kayalıkları kara midye doluydu hala oralarda baya cok olması lazım onları kullan bide alaattin konserve fabrikası şimdi sardalya temizler onların ic organlarını pacamura olarak kullanabilirsin.Bırak tavuk göğsünü o buralara akdenize ait rastgelsin (teke bile bulunur orada)
bereketli ve afiyet olsun rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi