Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alt bedenlerde Boncuk ve Pul ?????
Slm arkadaslar ben Hollandada denizde kiyibalikciligi yaptigim zaman devamli 2 olta ile giderim.Bunu neden derseniz biri yakinda biri uzakta
baligi aramak icin vede alt bedenlerimde fosforlu boncuk ve pul da kullaniyorum bayagi faydali olduguna kanaat gedirdim bu bir defa deyil surekli denedim ve simdi altbedenlerimi bayagi suslu yapiyorum:0516:
Acaba aranizda da kullanan arkadaslarimiz varmi ve de nasil uyguluyorsunuz ??????
[Resim: dscf00096vn.th.jpg][Resim: dscf00253ua.th.jpg][Resim: dscf00010we.th.jpg]
Bul
sohbetçibaba buralardada senin sitili kullanıyolar. ben kullanmıyorum acaba ondanmı levrek tutamıyorumSmile
şimdi gene gidiyorum allah nasip ederse bakalım ne getireces.
geçen hafta turnalar(baracuda) görmüştüm bütün hazırlığı ona göre yaptım. tutarsak fotoğraflicas inş.
Bul
boncuk ve pulu gördüm ama ucundaki yemi merak ettim sohbetçibaba.
Bul
Biz bu boncukla pulu tatlisuda kullansak ne olur acaba.
Bul
mehmet abi tatlı suda alabalık,levrek, ve turna için kullanıyolar
ben de kullancam bundan sonra.
bakalım faydasını görcesmiSmile
Bul
ozoca51 yazdı:boncuk ve pulu gördüm ama ucundaki yemi merak ettim sohbetçibaba.
boru kurdu
[attachment=466]
Bul
Abicim bunlar boru kurdu degilmi ?
Bul
evet altan borukurdu.Ama ben bunlardan satın aldığımda bu kurtlar tek tek paketlemişlerdi. Yani şöyle söyleyeyim.Kurdun bir tanesini almışlar sanki gazete kağıdına benzer bir şeye sarmışlar.Onun içinden çıkarıpta bölüp öyle iğneye takıyordum.
Bul
ya birde o çantaki boncuklar balığın dikkatini çekebilir.Ama evde ona benzer bir çantam olursa ,bizim hanımdada zaten öyle bir çanta var.işten zaman kalırsa İncik boncuk işleriyle evde kendine eşe dosta kolye falan yapar.Balıktan çok onun ilgisini çeker.Zaten balık deyince şalterleri atıyor.İnadına benim malzemelerde biter.
Bul
abi bu kurtlar nerede satılıyor bize bilgi verirmisiniz?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sarı boncuk ile sazan avı Weasel 17 8,166 03-10-2006, 11:30
Son Yorum: Weasel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi