Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÇOK GÜLDÜK
belkide eski blıkçılar gibi çok ve büyük tuttuğumuz balıkların anısı çok olmasa bile tabi bu şimdiki kirlilik ve yok oluşun büyük bir etkisi ama gerçekten bir komik ve güzel anımı paylaşmak isterim,yine birgün ekip halinde balığa gitmiştik baraja öğleden sonra 3-4 civarı idi baraja ulaştık 30 dk.içinde hemen hemen herkes bütün takımlarını atmıştı suya bizde yaktık sigaralar beliyoruz tabi 10 mt.geride kadar 15-20 mt.ialrimizdeki arkadşım fırat ben bir su dökeyim benm kamışada göz kulak ol dedi hemen ilerisindeki çalılıklara çöktü abdestini yaparken çok geçmeden kamışının ucu olduğu gibi suya gömüldü ben o heyecanla ömerr kamış gidiyor dememle ömer olduğu gibi donu aşağıda vaziyette koşarak ve koşarken düşerek oltasını kaptı kıçı açık bir şekilde oltasını çekerken diğer arkladaşımda kepçeyle hazır bekliyordu ama bizde gülmekten karınımıza ağrılar girdi balığı falan unuttuk tabi balığı çıkardı gerçekten o vaziyete düşmeye değer 4 kiloluk bir sazandı onu o kıçı açık halde balığı çekerken resimlemeyi çok isterdim ama hala aklıma geldikçe gülerim.
Bul
ben okurken güldüm sizi düşünemiyorum güzel anı olmuş gerçekten:0518:
Bul
babamla balığa gittimiz zaman veyada balık konusu açılınca aile toplanmarında babamın anıları dinlerken içten içten sitem ediyorum.yok biz şukadar balık çıkardık yok kilo kilo dağtırdık yok arabanın kasası silme balık dolardı şöle böle siyah beyaz fotoraflar çıkar ortaya bakılır gerçi babam olta balıkçısı ama her bir balıkçının her gidişte bu kadar tuttuğunda tutalan balığın miktarını düşenmek bile istemiyorum ve ne oldu şimdi biz yeni nesil balıkçılarının avlanacağı balık yok denilecek kadar az tabi bunda çevre kirliliği baraj çevrelerindeki köylülerin eline ağı alıp kafasına göre avlanmasınıda görmemezlikten gelemeyi insan oğlunun sırf yemek için yapmadığı şeytanlık yok kalmamış dinamitle avlanma,akü ile avlanma suya zehirli kimyevi mad.dökerek avlanma neler neler şehir merkezimize yakın bir kanalın zamnnda çok iyi balık vermesi ama şimdi bırakın balığı kokudan yanına bile yaklaşılmaması kendi ellerimizle öldürüyoruz doğanın bize verdiği güzellikleri ve ben bunu gördükçe gerçekten çok üzülüyor doğayı bu şekle sokmaya çalışan arkadaşlarla istemeyerek akraba oluyorumSmile))her neyse yazmakla bitmez bu dava sağlıcakla ve doğayla ebedi dost kalma dileği ile
Bul
yaw dostum baban ve babam gibi lerin tuttugu balıklarla deniz tükenmez ama tirol olayı gibi dinamit gibi yuva bozan olaylar hayvanı bitiriyor bizim orada tekir eskiden neredeyse beraber yüzecektik o kadar boldu tiroller sayesinde 50 kulaclık agdan 5 tane 6 tane anca alıyorum rastlarsa cok alabiliyorum yani egitim şart dostlar egitim şart herkese rasgelsin havyarsız güzel balıklar :0517:
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi