Balık Kardeşliği Çanakkale Sahilinde Bir Balıkçı, Uygun Havayı Bulmuş Balığa Çıkmaya Hazırlanıyor.Çanakkale sahilinde bir balıkçı, uygun havayı bulmuş balığa çıkmaya hazırlanıyor.
Sarman kedinin ise karnı aç, atlıyor sandala. Kediyi fark eden balıkçı, her zaman balıkla beslediği kediye sevgiyle kafasını uzatıyor; karşısındaki de ona. Kedi, "dönüşte beni unutma" diyor kendince; balıkçı ise "merak etme nasipte ne varsa..." Kelimelerin olmadığı bu ’balık kardeşliği’ objektife böyle yansıyor. 31.12.2007 haberler
çok güzel. hani ben küçükyalıda kediye tekme atarken düşmüştüm ya bir müddet sonra hanımın amcasına gittik oda bana dediki insanın azı dili var ister fazla varsa onlarında gözhakkı var vermesen başına bunlar gelir o gün bugün hep veririm.
erol abi bende de şu var balıgın hakkını bile veririm çapariyle tekneden balık tutarken arada salarım bazen ölenlerden martılara atarım kıyıya gelincede kediler bekler zaten herzaman rızklarını beklerler vermek lazım onlar denzde girip tutamayacagna göre