Kamışı geçen sene bu zamanlarda aldım. Yaklaşık 1 sene oldu. Kullanımdan dolayı koltuk altı sap kısmında hafif çizikler var. Bir de yere deyen metal kısmında çizikler var. Uç kısmıda orjinal değil. Orjinali galiba 10 ytl imiş. Cengiz balıkçılık Ocaktan sonra gelecek dedi. Esasında uç geldikten sonra satacaktım ama onu beklemek istemedim. Alan kişi isterse kendi de değiştirebilir. Aslında sorun da teşkil etmiyor. Onun yerine aldığım beyaz uç, dolgu olduğu için daha sağlam gibi. Atarken daha rahat sallıyorum.
Ben 120 ytl ye almıştım. Şu an internette ve bazı dolaştığım oltacılarda ,140-150 ytl civarı. Kamışı satmamın tek sebebi, kapalı halinin uzun olması. Otobüslerde taşırken göze çarpmayacak biraz daha kısa saplı bir kamış alacağım. Yoksa ağır kurşunları uzağa savurmak için çok etkili bir kamış. Sıradan bir kamışla çinekop çeker gibi bu kamışla lüfer çektim. Banamısın demiyor.
Özellikler
*420cm boy, Teleskopik karbon kamış ( uçtan dolayı biraz kısalma var)
*200grama kadar atar
*mükemmel hassasiyet sert aksiyon
*çift sargılı çember klavuzlar
*145cm kapalı boy
*540g ağırlığında
*Lineaeffe'nin kaliteli üst serisinden bir kamış
Fiyatı: 85 ytl
Teşekkürler iyi günler.
Ben 120 ytl ye almıştım. Şu an internette ve bazı dolaştığım oltacılarda ,140-150 ytl civarı. Kamışı satmamın tek sebebi, kapalı halinin uzun olması. Otobüslerde taşırken göze çarpmayacak biraz daha kısa saplı bir kamış alacağım. Yoksa ağır kurşunları uzağa savurmak için çok etkili bir kamış. Sıradan bir kamışla çinekop çeker gibi bu kamışla lüfer çektim. Banamısın demiyor.
Özellikler
*420cm boy, Teleskopik karbon kamış ( uçtan dolayı biraz kısalma var)
*200grama kadar atar
*mükemmel hassasiyet sert aksiyon
*çift sargılı çember klavuzlar
*145cm kapalı boy
*540g ağırlığında
*Lineaeffe'nin kaliteli üst serisinden bir kamış
Fiyatı: 85 ytl
Teşekkürler iyi günler.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981