Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekor Karagözler 3 Dost tan Biri
dün gidemediğim narlı ya bugün gittim.arkadaşım mehmet le beraber saat 8.30 da oltaları denize bıraktık.2008 in ilk balığını uzun uğraşlar sonucu 5 yer değiştirdikten sonra saat 13 te almıştık.daha sonra balık delirdi at çek yapmaya ve kaçırmaya başladık.12 tanene balığı kaçırmıştık.17 tanede aldık.dün semih hocaya niye elle tutmadınız diyenlere cevap olsun elle karagöz tutmayın çünkü o kadar büyükleri geliyo ve zorluyo ki ellerim kesildi.bi ara balığın gelmemesini dahi istedim.balıklardan 1.5 kg ve 1.6 kg gelenleri var.kaçanları siz düşünün 3 dost bu hafta ayrı ayrı balık tuttu .ama balıksız dönmediler.gene beraber av yapmak dileğiyle herkese rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harika av yapmışınız arkadaşım tebrik ederim..bereketli olsun..daha nicelerini yakalaman dileyi ile bol avlar dilerim....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
inşallah senle daha çok balık tutacağız.ellerine sağlık güzel av olmuş.bize karagöz dayanmıyacak yaz gelsede tatlı suya başlasak yoksa narlıda balık kalmayacak.el oltasına gelince çok haklısın ,birde kay kay olduğu için insanın elleri batıyo .3 dosttan rastgele.
yeşil timsah
Bul
Sonunda delirttiniz balıkları yakında serkan senmi geldin dur zahmet etme ben atlıyıverim livarına diyecekler neredeyse şakası bir yana bereketli olsun devamına rastgele diyelim
Bul
harika bir av olmuş tebrikler.karagöz ve sargoz a bayılırım,tutması müthiş zevkli oluyor.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tebrikler Serkan,güzel bereketli av günü geçirmişsin.Devamını dilerim.Rasgele
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun mükemmel olmuş valla
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
vallaha maşşallah diyorum - diyecek başka söz bulamıyorumm
Bul
abi gene şov yapmışşın valla 2008 e çok güzel bir başlangıç olmuş bu arada o degüzel bir hava ne güzel bir deniz burda akşama kadar hava kapalıydı yağmur atıp duruyordu orada yazdan kalma bir gün ne şans yav balıklarında maşallahı var bu gidişle harun abinin dediği gibi hiç aşağıya olta sallamadan sizin livara atlıyacaklar vallla
Bul
nede olsa narlının bereketi eksik olmuyor eline sağlık arkadaş güzel ve bereketli av olmuş...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3 dost iş başında iskorpitix 20 3,088 27-01-2008, 22:56
Son Yorum: istavrit
  2008 Model Karagözler iskorpitix 34 5,520 20-01-2008, 03:23
Son Yorum: Ege
  LÜFER RAPORU  (  Üç Dost ) iskorpitix 28 4,291 03-12-2007, 14:49
Son Yorum: ozoca51
  REKOR KARAGÖZLER VE EŞKİNA ŞOV iskorpitix 31 4,894 26-11-2007, 19:41
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: