değerli arkadaşlar sazan avında kullandığım iğneşer ve kancaları tanıtmak istedim. Kullandığım mantarlar (şamandıra)basit 1-1.5 ytl fiyatında satılan malzemeler. kancalar iseowner marka 51481 numaralı ağzı keskin olanlar çok sağlam 50116 numaralı kancalar katil diye anlatsam yalan olmaz yanından geçerken tutuyorresimleri aşağıda kullanmayanlar denesin 50116 nolu kancalar 51481 nolu kancalara göre zayıf açılma riski var dikkatli olun sabırlı olun.balığı çekereken acele etmeyin saygılar
piyasada geçer genelde kupon mal tapon mal
kupon en iyilerden ilk sırada olan en beğenilecek olan gücünü kalitesini ispatlamış olan tapon en kötülerden demek
avmarketi.com'dan baktım da Owner'ın 51481 kancası çok kalın değil mi? Canlı yem takmak için ve çok trofe boylar için tasarlanmış değil mi?
Diğer owner kancadan bende kullanıyorum bu kanca çok ince.
murat hocam size keskin uçlu dediğim iğneler.örnek getiririm mısırın içinde iğnenin kalınlığıda bence o kadar önemli değil.önemli olan ucun keskinliği ve sivriliği
araphüso26 yazdı:murat hocam size keskin uçlu dediğim iğneler.örnek getiririm mısırın içinde iğnenin kalınlığıda bence o kadar önemli değil.önemli olan ucun keskinliği ve sivriliği
Sağol Hüseyin abi, sitedeki fotografları yanıltabilir, canlı olarak görmem lazım.
Owner'ın sarı biraz kalıncana kısa saplı bir kancası var, 10'luk poşetlerde satılıyor onu kimseye tavsiye etmem. Ben bu kancaya hiç balık yakalayamadım. Ya da kullanım amacına uygun yerde kullanmadım. Renk olarak siyah veya Mustad'ın koyu kahverengi kancalarındaki renk tonu ideal.
Özellikle makaralı dip oltasıyla avda kancanın ucunun keskinliği ve sivriliği balığın yakalanmasında en önemli faktör.
haklısın muratım mustad a ben güvenemiyorum çok çabuk açılıyor.avcılığı yani inceliğinden dolayı çok çabuk damaklaması iyidir. bu da artısı .seçim bence hangi malzeme içine siniyorsa onu kullanmak lazım