Yorumları: 4,028
Konuları: 157
2 Saat sonra balığa gideceğim. Bir turna denemesi için. Az önce dinlediğim 00.15 haberleri Muğlanın Milas ilçesinde fabrika atıklarının kanallar ve dereler yoluyla denize ulaştığı alanda 200 bin çupra ölümü. Ya kahrediyorum. arkadaşlar varmı böyle bir katliam. Buna sebep olanların yanında kalması ise daha da berbat ediyor beni. Tek kelime ile yazıklar olsun.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
murat bu çupralar havuzda yetiştirilenlerdenmi öyleyse havuz sahipleri fabrika sahiplerinin oyar heralde rast gele bizim buralarda balık avına daha var yarın tavşan avına gidicem avın bol olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
eger cevabı buysa gercekten yazıklar olsun bıde o balıkları ihrac etmişler yaw.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 879
Konuları: 28
muratayd54 yazdı:2 Saat sonra balığa gideceğim. Bir turna denemesi için.
arkadaşım, bahsettiğin tatlısu turnası ise yasağının başladığını hatırlatırım!!!
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
bela okumıycam ama Allah nası biliyrsa öyle yapsın bunları....
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
tek kelimeyle katliam bu resmen,yanlarına kalmaması lazım bunu yapanların...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tam bir çevre felaketi,sığlık,su sirkülasyonunun az olduğu yerlerde balık çiftliklerinin kaldırılması gerekliliği bir kez daha ortaya çıktı.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Murat sirküleri gözden geçirirsen memnun olurum. Yasaklar konusunda son derece titiz olduğumuzu sanırım biliyor ve sende uyuyorsun diye düşünüyorum. Tabi çıkacağın av için konuşuyorum. Bu arada ölen çipuralar ile ilgili konu burada işlenmişti. Gerçektende son derece üzüntü verici
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
ALTAYLI yazdı:Murat sirküleri gözden geçirirsen memnun olurum. Yasaklar konusunda son derece titiz olduğumuzu sanırım biliyor ve sende uyuyorsun diye düşünüyorum. Tabi çıkacağın av için konuşuyorum. Bu arada ölen çipuralar ile ilgili konu burada işlenmişti. Gerçektende son derece üzüntü verici
Abi yanımda avcı arkadaşlar var, beni sarmadığından çay, nescafe, yemek işleri bana ait. arada bir de kaşık atarım dedim. ama galiba hata ettim. çok pardon. (kaşığa bir şey vurmadı ama üşümeme engel oldu)
Yorumları: 160
Konuları: 37
ciftligi bukadar kıyının dibine getirirsen olcagı bu..orjinal bir turk isi..normal..sasırmamak lazım..şu yunanistanı taklit etseler bu konuda..kafi..baska sey istemez..rezil ettiler guzelim sahilleri..