Yorumları: 2,169
Konuları: 27
arkadaşlar 4 mt cıvarında mudanya gemlik cıvarlarında teknesinden bıkan veya değiştirecek olan varsa bilgimiz olsun arkadaşımın çanakkalede teknesi var motoru evde bir teknede yakınımızda olsun 9,9 motorla kullanırız diye kararverdik fiatlar nedir bilgisi olan varsa bilgi veren olursa memnun olurum herkese selam
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Gürhan sanki satmayı düşünüyordu gibi hatırlıyorum ama???
Yorumları: 941
Konuları: 69
fahrettin kardeşim yakın çevre yolu hürriyet kavşağına gelmeden sağda çavsa diye bir fiberci var. onun bahçesinde çok temiz bir 4.25 ikinci el var 1.200 ytl istiyorlar . ilgiledirceni,z bakın ben 3 gün evvel gördüm.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 249
Konuları: 18
4 m teknem vardı 15 gün önce yeniledim.Kısmet size olurdu belki eskisini verip yenisini aldım.Teknem çavsada oradan yenisini aldım eskisini bırakıp üzerine biraz ekleyip yeniledim.Çavsa Burhan abiye sor halen oradadır
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
tek kat kırmızı tekne ise onu ben aldım. tamire bile başladım. bir diğeri çift kat olan ise hala orada duruyor.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
ilginize teşekkürler araştırıyoruz faruk bey iyi havalarda mudanyaya geliyorum geldiğimde sizi cepten arıyacam tanışmış oluruz selamlar
beklerim. memnun olurum
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hayırlısı olsun umarım istediğiniz özelliklerde bulursunuz. Bizim buralarda bulunur ama astarı yüzünden pahalıya gelir. Çift cidarlı tavsiye ederim