Tatar'la akşamdan sözleştik,saat 10.30 da aradı 11.00 gibi denize açıldık.Başlangıçtaki kaba deniz öğleden sonra tahminen 2-4 kuvvetinde biraz yatıştı. İstavrit ve mezgit için çıkmıştık,15 kulaçtan 60 kulaça kadar derinlikleri taradık,kesat ! Ancak akşam Tatar'ın sofrasına misafir olacaklar takıldı oltamıza.
Bu arada Tatar son iki fotoda görüldüğü gibi zorda kalanlara el uzatmayı da esirgemedi.
Herkese selam..
süpersiniz akşam mezeniz çıkmış bereketli olsun.
denizde kalanların motoru yoksa ben etraflarında 3 tur atıyorum ondan sonra çekiyorum hem söyleniyorum hem turluyorum etraflarında birdaha havaya kanıp motorsuz açılmıyorlar.
motoru bozulana eyvallah herzaman koşmak lazım.
afiyet olsun yakışır )
yaw köylüm amma yapmışsın ha sende beni deniz polisi gibi göstermişsin bende yollayım bi iki resim gerçekten sabah günaydın raporunda verdiğim gibi deniz çağırdı bizde gittik hasbel kader rızkımız neyse aldık ama verimli değildi mehmet abinin dediği gibi şimdi bile ellerim soğuktan şişmiş vaziyette olsun yinede iyot ve takviye almak temiz havada güzel oluyor saol mehmet abi arkadaşlığın şahane muhabbetin güzel.bitanede tayfa bizi hiç yanlız bırakmadı biz nereye o da oraya tabii oda nasiplendi çırçır istavrit
Arkadaşlar denizciliğin altın kuralıdır yardım etmek. Belki bilmeyenleriniz vardır. Yardım istemenize rağmen etmemenin yaptırımı var. Her şey bir yana insan olmanın gerekliliğidir bu yani fazladan bir şey değil. Bizim arkadaşlarımızda gerekeni yapmışlar. Kendilerini çok tebrik ediyorum Yakaldıklarınız için ise afiyet şeker ola. Yerini yolunca yordamınca bulmuştur.
ercan abi bi kişi daha vardı tek başına oda kürekliydi ama her gün denizde ama kimseye yardımı dokanmaz ona bile yardım edecektim ama yanından geçtim çapa alıyodu selamımı bile almadı gittim diğer arkadaşları aldım bende yardım her yardımdır kim olursa olsun denizde kuraldır bunuda kimse unutmasın tam cevap yazarken gelin pişirdi getirdi balığı onuda yollayım bari
Erden kardeşim seni bu satırlardan öyle tanıdıkki sanki yıllardır biliyoruz gibi. Sen yüreği kocaman olan arkadaşlarımızdansın. Sözüm yardım talep edenlere yardım etmeyenler için. O kürekle çıkan zatı muhteremin böyle bir talebi olmadığı gibi anlaşılan sadece kendi dünyasında yaşıyor boşver gitsin. Ama kim olursa olsun yerdım edene koşarız. Hele denizde. Zaten sende aslanlar gibi olayı toparlamışsın
eyvallah ercan abi benim dünyam böyle elimden geleni yaparım her kim olursa olsun naçizane offf sofradan kalktım şiştim,bu yaz bi olay oldu bi abimiz kamaralı 12 m kalmış motor arıza yapmış oda köylüm çınarcık açıklarında tlf etmiş benim ortağa oto elk ustası kaldım diye oda beni aradı nerdesin diye bende denizdeyim dedim rahim ağa denizde kalmış ona gidelim dedi ortğı aldım yarım saat sonra denizde bulduk tekneyi arızayı giderdik o günde mezgit vardı orda benim sandalıda bağladık onun arkasına yalovaya gelene kadar onlarıda teknede yedik diyeceğim o ki her zaman her yerde olmaya çalışırız gücümüzün elverdeiğince