Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce bu alet ne kadar eder??
kullanmıyorum elimde duruyor kaliteli ve orjinal biraz maddi sıkıntıdan elimdeki fazla malzemeleri çıkarıyorum da daha çok takım ve motorlar var bi fiyat öğrenmek istedim aralarında en orjinali bu Smile Hiç bir arızası yok sadece biraz parlatılmak istenir okadar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı
Bul
hasan orjinal bir makina çok güzel duruyo,, keşke imkanlar olsada satmasan bu makinayı,, zorunluysanda inşallah sitemizden biri talip olur.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
işallah müşteri bulursun hasan
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hasan sıkıntılarını satmadan işallah halledesin.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Hasan bey sıkıntının ne olduğunu iyi bilirim.Sıkıntıda iken varısa malına gücün yetip satıp gidermeye çalışıyorsun. 7 yıldır arkadaşlara kefilliklerim ve yanlış adımlarımdan dolayı çok büyük meblalar ödedim.Az kaldı İnşallah atlatırsın ALLAH kolaylık versin.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Hasan kardeşim dilerim sıkıntılarını tez sürede atlatırsın. Bir abi tavsiyesi çok sıkıntılı günler gördük. ama şunu bilki en yakın sevdiklerinden bile maddi fayda yoktur. En güzeli kendi azminle bunları atlatman. çok fazla derin düşünme. Her şey bizim için. dünya güzel, yaşamak güzel. hiç bir şey üzülmeye değmez.
Bul
Herkeze teşekkür ederim sıkıntılarımı biraz olsun attım. Şimdi az bi borcum kaldı bende kefillik yüzünden bu haldeyim Ali abi. Ama hayırlısıyla yoluna giriyor bu alet fiyat olarak ne kadar eder acaba satmaya niyetim var çünki elimde durmasın sizce burdan kaça satarım almak isteyen bi arkadaş abi dost tanıdık varsa çok uyguna veririm piyasa fiyatını bilmiyorum orfjinal bi parça.
Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı
Bul
herkes bir sıkıntı içinde ne olacak bu halimiz.
Bul
erol abi bişeyler yazarım ama siyasete girer ban lanırız sonraSmile sadece arayan bulur inleyen ölür Smile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hasan 10 ytl vereyim. hehehe
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981