kullanmıyorum elimde duruyor kaliteli ve orjinal biraz maddi sıkıntıdan elimdeki fazla malzemeleri çıkarıyorum da daha çok takım ve motorlar var bi fiyat öğrenmek istedim aralarında en orjinali bu Hiç bir arızası yok sadece biraz parlatılmak istenir okadar.
Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı
Hasan bey sıkıntının ne olduğunu iyi bilirim.Sıkıntıda iken varısa malına gücün yetip satıp gidermeye çalışıyorsun. 7 yıldır arkadaşlara kefilliklerim ve yanlış adımlarımdan dolayı çok büyük meblalar ödedim.Az kaldı İnşallah atlatırsın ALLAH kolaylık versin.
Hasan kardeşim dilerim sıkıntılarını tez sürede atlatırsın. Bir abi tavsiyesi çok sıkıntılı günler gördük. ama şunu bilki en yakın sevdiklerinden bile maddi fayda yoktur. En güzeli kendi azminle bunları atlatman. çok fazla derin düşünme. Her şey bizim için. dünya güzel, yaşamak güzel. hiç bir şey üzülmeye değmez.
Herkeze teşekkür ederim sıkıntılarımı biraz olsun attım. Şimdi az bi borcum kaldı bende kefillik yüzünden bu haldeyim Ali abi. Ama hayırlısıyla yoluna giriyor bu alet fiyat olarak ne kadar eder acaba satmaya niyetim var çünki elimde durmasın sizce burdan kaça satarım almak isteyen bi arkadaş abi dost tanıdık varsa çok uyguna veririm piyasa fiyatını bilmiyorum orfjinal bi parça.
Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı