Yorumları: 1,719
Konuları: 82
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Zaten hep iğne almak için gireriz sonra takımı tamamlar çıkarız
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
HİÇ BİrŞey Almicam DolaŞicam Çikicam Dİyoruz Ama Olmuyooo Gİrİnce GÖzÜne Çarpiyo BİŞey Dayanamiyosun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,512
bizim işler kızların çehiz hazırlamasına benziyor.şu güzel bu güzel derken bakmışın çanta yine dolmuş.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Güle güle kullanın.Rastgelsin inşallah.Bu lüfer ve ailesinde parlayan her türlü sahte iş yapabilir.Ben Rapala veya Yozuri gibi ederi fazla olan sahtelerde genelde Levrek düşünülerek alınması taraftarıyım.Çünkü çok hesaplı takımlar ile lüfer yakalanabilirken Levrek dedim mi düşünmek gerekiyor.Çok seçici olabiliyor bu mahlukat.Bir de levrekte karnı çok parlayan sahtelere çok gerek yok.Meranızdaki yem olabilecek balık çeşitlerini de düşünerek almakta fayda var.Ama Zargana ve Kefal olmayan sahil yok gibidir.Bunların sahteleri her zaman (tabi balığın iştahına da bağlı bu) iş yapar.Bir de Şu rapala nın FT(fire tiger) modeli çanakkale'de levrekte iyi çalışıyor.Dikkat ederseniz Karın kısmı parlak beyaz veya gümüşi değildir.Saygılar...
Yorumları: 1,719
thunderbolt yazdı:Güle güle kullanın.Rastgelsin inşallah.Bu lüfer ve ailesinde parlayan her türlü sahte iş yapabilir.Ben Rapala veya Yozuri gibi ederi fazla olan sahtelerde genelde Levrek düşünülerek alınması taraftarıyım.Çünkü çok hesaplı takımlar ile lüfer yakalanabilirken Levrek dedim mi düşünmek gerekiyor.Çok seçici olabiliyor bu mahlukat.Bir de levrekte karnı çok parlayan sahtelere çok gerek yok.Meranızdaki yem olabilecek balık çeşitlerini de düşünerek almakta fayda var.Ama Zargana ve Kefal olmayan sahil yok gibidir.Bunların sahteleri her zaman (tabi balığın iştahına da bağlı bu) iş yapar.Bir de Şu rapala nın FT(fire tiger) modeli çanakkale'de levrekte iyi çalışıyor.Dikkat ederseniz Karın kısmı parlak beyaz veya gümüşi değildir.Saygılar...
teşekkürler abi bizim burda çok levrek yoğunluğu olmadığı için lüfere ve çinekopa düşündüm bizim buranın balığı nazlı oluyor çeşit sağlamak istedim...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
aslında lazım olanlardan başka birşey almamak lazım.lazım olandan al fazlası zarar etmez.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
tomy77 yazdı:teşekkürler abi bizim burda çok levrek yoğunluğu olmadığı için lüfere ve çinekopa düşündüm bizim buranın balığı nazlı oluyor çeşit sağlamak istedim...
Levrek hakikaten enteresan bir hayvan.Ama çok saldırgan olduğu zamanları bulmak gerekiyor.Hayırlı Olsun.Rastgelsin...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
güzel malzeme inşallah güzel av rast gele
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Osman 8'liklerle inanılmaz melanurlar almışımdır. 12'likle ise levrek alıyorum onların kırmızı başlı ve oynar gözlülerini tercih edersen çok daha iyi çalıştığını göreceksin. Ben iğnelerinide değiştiriyorum. Çünkü dönmemesi gerekiyor. Bir kaç kez dene görüceksin