Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbulda kıyıya vuran balıklar....
dostlar sabah 06:00 sularında meydana gelen bir olay ,

Sabaha karşı vatandaşlar çok sayıda balığın kıyıya doğru geldiklerini ve aralarından bazılarının öldüğünü gördü. Bu durumu fırsat bilen bazı balıkçılar ise teknelerine bindikleri gibi ellerine aldıkları kepçeler ile suyun yüzeyinde bulunan balıkları toplamaya başladı. Bazı balıkçılar bu durumun normal olduğunu, suyun ani ısı değişikliği ve aşırı rüzgardan dolayı meydana geldiğini söylerken, böylesine bir manzaranın arada bir meydana gelebileceğini söyledi.
Balık tutan vatandaşlar, denizdeki ısı farkından kaynaklanan olay sebebiyle balıkların şok geçirerek, şaşkına döndüklerini ve buna "şaşkın balık" dediklerini belirti. Bir balıkçı, "Deniz içerisinde soğuk ve sıcak su akıntıları var. Suyun aşırı ısınması ve soğuması ile balıklar şok geçiriyor. Bu arada balıkların bir kısmının ölü olmasına rağmen, vatandaşlar kepçeler ile yakaladıkları balıkları kasalara ve poşetlere koyarak, evlerinin yolunu tuttu.
kaynak: haberler....
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Aynı geçen haftalardaki çipuralar gibi.Vatandaş ne yapsın geçim sıkıntısı içerisinde.Geçimlerini sıkıntısız sağlasa kimse tenezzül edermi.?
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
bence nasıl öldüğü bilinmeyen balığın yenmemesi lazım.vatandaş biraz duyarlı olmalı.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
sonuçta ölüm sebebi bir varsayım belkide altında başka nedenler var balıkçılarda topladığına göre tezgahlardada satılacak onlar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
deniz suyuna karsuyu karıştığında balıkların sersemlemesi ve kıyıya vurması normal geçmiştede bu olaylar yaşanmıştı balıklar ölü olmuyor canlı fakat sesemlediğinden kıyıyavuryorlar (gerçi günümüzde herşeye temkinli olmaktada fayda var) malum eskiden bukadar zehirli atık yoktu dünyada!
Bul
aynen bakalarusa katılıyom tedbir elden bırakılmamalı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
o olayı birgün ben haydarpaşada yaşadım. anlatacağım bu olay bayağı eskidir .o zaman ben gelincik felan tutmamıştım karın arkası hava açmış balık sersemlemiş kıyıya vurmuştu ha yakalıyayım derken avcumun içinden kaçıyordu velasıl yakalıyamadım hiç bitane nasıl öfkelenmiştim üşümiyeceğimi bilsem denize bile gireceklim. ayrıca elimle tutayım derken yinede ıslandım bu işte.
Bul
fotokopici yazdı:o olayı birgün ben haydarpaşada yaşadım. anlatacağım bu olay bayağı eskidir .o zaman ben gelincik felan tutmamıştım karın arkası hava açmış balık sersemlemiş kıyıya vurmuştu ha yakalıyayım derken avcumun içinden kaçıyordu velasıl yakalıyamadım hiç bitane nasıl öfkelenmiştim üşümiyeceğimi bilsem denize bile gireceklim. ayrıca elimle tutayım derken yinede ıslandım bu işte.
sayın balıkçım elini kumlasaydın tutardın
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
tam istavrit negüzel bol derken bu kırgın hiç iyi olmadı..
Bul
Eskilerin söylediği gibi balığın kulağına kar suyu kaçmışdır.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıklar için de anne balık sütü LeVrEkCi 2 1,657 21-04-2011, 10:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  balıklar kış anoreksisi geçiriyor LeVrEkCi 2 1,534 21-04-2011, 10:33
Son Yorum: yycolak
  mogan gölünde balıklar ölüyor LeVrEkCi 12 2,694 03-12-2009, 22:10
Son Yorum: deniz aşığı
  sulara bırakılan balıklar LeVrEkCi 13 2,242 17-07-2009, 14:48
Son Yorum: yalova tatar
  beklenmedik derinlikte balıklar LeVrEkCi 13 2,592 09-10-2008, 15:49
Son Yorum: rusan
  sazanlar kıyıya vurdu LeVrEkCi 11 2,293 09-10-2008, 15:21
Son Yorum: naxos 5
  melen de oksijensiz kalan balıklar önemli !!! LeVrEkCi 11 2,342 18-09-2008, 16:05
Son Yorum: Uzun_ahmet
  balıklar Dörde kadar sayıyor LeVrEkCi 15 2,935 09-03-2008, 11:48
Son Yorum: mustafahoca
  Balıklar FİRAR etti SerenaY66 14 2,680 13-12-2007, 01:46
Son Yorum: alien13
  Pullu Balıklar Süs Eşyası Oldu LeVrEkCi 1 1,413 03-08-2007, 13:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi