Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Selamlar!... Tanışalım.
Merhaba, Arkadaşlar!

Siteye bir süre önce kaydoldum, fakat kendimi tanıtmadım… Aslında, balıkçılık konusunda benden çok daha deneyimli ve usta balıkçı olan birçok değerli ağabeylerimin ve kardeşlerimin büyük bir özveriyle kendi tecrübelerini ve bilgilerini bizlerle paylaştıklarını gördükçe, kendimi tanıtmak için gündemi meşgul etmek istemedim. Bu mevsimdeki durgunluğu fırsat bilerek tanışmak için daha uygun olacağını düşündüm… Dilerim kusuruma bakmazsınız.

Ben 46 yaşındayım ve İstanbul-Gaziosmanpaşa’da oturuyorum. Yaklaşık bir yıldan beri fırsat buldukça amatör olarak kıyıdan deniz balıkçılığı yapmaktayım. Genelde İstanbul – Sarayburnu, Kumkapı, Galata Köprüsü civarları, İstanbul Boğazı ve daha çok da Silivri kıyılarına avlanmaya gidiyorum. Sitemizdeki usta balıkçı arkadaşların yazılarını büyük bir zevkle takip ediyorum ve edindiğim bilgilerle eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bizlere rehber olacak o değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara bu vesile ile sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum! Bu arada, benim de vakıf olduğum bir konu olursa, tüm bilgilerimi sizlerle seve seve paylaşacağımı bilmenizi isterim.
Ayrıca bu harika sitenin oluşturulması ve yönetimi konusunda emeği geçen tüm arkadaşlara da en içten şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum!

Herkese sevgiler, saygılar ve yeni sezonda bol şanslar diliyorum! Rast gele!

Erol Şafak
İstanbul
[COLOR="Black"]Erol Safak
1961 / İstanbul[/COLOR]
Bul
Erol bey aramıza hoş geldiniz. Gündemimiz öncelikle paylaşım. Sizlerin selamı bile bizim gündemimizdir.
Bul
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar.
Bornova - izmir
Bul
erol bey kardeşim aramıza hoş geldin ziraati bende çok severim inşallah bilgilerinden bizleri mahrum etmessin pazargünü organizasyona bekleriz buyurun gelin.rast gelsin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
erol bey hoş geldiniz paylaşımlarınızı herzaman bekliyoruz hepimizin bilgisiyle her sorunu ve güzelliği paylaşıyoruz burda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Erol bey hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim. Sizin de farkettiğiniz gibi biz bu forumda bu satırlardan çok şey paylaşıp keyif alıyoruz. Sizin de katılımlarınızı bekleriz
Bul
erol bey aramıza hoşgeldiniz.
Bul
hoş geldiniz keyifili paylaşımlar dilerim
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
erol abi aramıza hoşgeldiniz...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
erol bey aramıza hoşgeldiniz.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan selamlar uzun metin 22 1,254 22-03-2017, 23:01
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'dan selamlar KARAHANLI07 7 445 28-02-2017, 09:47
Son Yorum: yaser2sultan
  Selamlar ormanci61 13 933 07-10-2016, 19:00
Son Yorum: Lakerda
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 346 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  Herkese selam uerol67 21 1,406 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  İstanbuldan selamlar BULFATIKRA 8 1,425 15-06-2016, 13:45
Son Yorum: rusan
  abiler sakaryadan selamlar Nizam 20 2,757 07-09-2015, 22:59
Son Yorum: murki
  Trabzon Akçaabattan selamlar siyah5beyaz2 15 2,431 21-08-2015, 17:25
Son Yorum: tahsinmersin
  selamlar adskml 17 1,785 30-05-2015, 22:19
Son Yorum: tahsinmersin
  Ankaradan Selamlar NomadSoul 19 2,304 28-05-2015, 08:59