Bu araçta sazan için yemlemek amacıyla kullanılan uzaktan kumandalı 3.000 mt menzili olan 1.6 kg yem taşıyabiliyor.Ben bunu hem yemlemek hemde takımı yemliğin içine koyup istediğim meterede uzaktan kumanda ile bırakacağım şu an fiat araştırmasındayım ülkemizde yok değişik markaları var 300 euro ile 1.500 euro arasında dışardan getirtmek lazım 300 euro gerçek bedeli olan ürünlerde tam bilgim yok ama gümrük vergisi alınmıyor.Tabiki sadece sazanda değil yayın vs. çok rahat kullanılabilir.
ali olayı aşacam diyorsun yani valla süpersin bununla yemlerken koca bir yayın kapmasın bu makineyi sonra.
ama süper düşünülmüş güzel bir makine olmuş.
Nihat Bey botu komple yutarsa yapacak bir şey yok.Komple yutarsa Zıpkını alıp tabi bulabilirsem balığın peşine düşerim herhalde beni yutacak hali yok.İğneli takım botun ortasındaki bölümde oluyor.Sadece dışarda yani suda sadece misine olacak.Uzaktan kumandalı olduğu için istediğin metrede kumandası ile botun orta bölümünde bulunan suyun içindeki kapak açılıp takımı öyle bırakacam.Birde tam çözemedim ama Almanca 100 kg balık taşıma kapesitesi var galiba batıramıyor.
bende dünkü uzaktan kumandayla balık tutan çocukları seyrettim deniyeceğim uzaktan kumandalı teknelerin çok güzelleri var istoçta yeri varmış bi gidip bakacağım kıyıdan orurdugum yerden daha tekneyle çıkmadan önceden ipekle zargana tutmaya çalışacagım
Benim hayalimde başka bir sistem var; oltayı alıp açığa götürüp bırakacak ben balığı kendi ellerimle çekecem eğerki böyle bir şeye rastlarsam almak için çaba veririm.