Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardımınıza ihtiyacım var
Arkadaşlar ben şile,yalova,ağva gibi yerlerde bir kiralık daire arıyorum.Bana yardımcı olursanız memnun olurum hayat hep yüzünüze gülsün
Bul
balıkcızakir yazdı:Arkadaşlar ben şile,yalova,ağva gibi yerlerde bir kiralık daire arıyorum.Bana yardımcı olursanız memnun olurum hayat hep yüzünüze gülsün
Yalovadan yardım gelirde sile ve ağvayı bilemiyorum hayırlısı
Bul
zakirbey ilk defa böyle bir istek oldu.bakalım bununda üstesinden gelebilecekmiyiz.

bu arada zakir bey kişisel bilgilerinizde yaşınız gözükmüyor.bi zahmet.hitap şeklimizi ona göre düzeltelim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
İlginize teşkkürler bu arada yaşımı sordunuz ben 58 yaşındayım. Bildirmiştim ben ama bilmiyorum nasıl oldu herhalde unuttum yazmayı gününüz aydın şansınız bol olsun
Bul
balıkcızakir yazdı:İlginize teşkkürler bu arada yaşımı sordunuz ben 58 yaşındayım. Bildirmiştim ben ama bilmiyorum nasıl oldu herhalde unuttum yazmayı gününüz aydın şansınız bol olsun
Kullanıcı profilinizden yaş ile ilgili bilgileri girip kaydederseniz forumda profilinizde görünecektir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi