Yorumları: 537
Konuları: 62
Oktay Bey'in 92 cm lik levreği görünce aklıma geldi.Geçen yıl Mart ayında özel bir iş için sinop'a gitmem gerekti ben,şoför ve bir arkadaş sabah 04.00 yola çıktk git,git yol bitmiyor yolun uzaklığından değil samsun'dan sonra hep viraj neyse zor şer gittik işimiz bitti tekrar yola çıktık samsun'a geldik acıktık karnımızı doyuralım dedik merkezde hiçte temiz olmayan bir yere aracımızı eğledik içeri girdik bu arada garson arkadaş salataya elini daldırmış bir güzel ksrıştırıyor. Ne var?Hamsi,Levrek,Çupra var.Hamsiyi hep yiyoruz ben levrek alayım dedim arkadaşlarda öyle dedi.Garson arkadaş özellikle çupra vereyim peki ver dedim geldi küçücük yedik birer tane daha ver geldi onuda yedik çok lezzetliydi çaylarımızı içtik hesabı verelim kaç ytl ?Abi 90.00 ytl ver yeter çuprann tadınada böylece bakmış olduk.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ali oktayın gönderdigi ama levrekçinin tuttugu levrek o resimdeki

)) o zaman resim göndermeyi bilmiyordum oktay halletmişti resimi.
bende 12 sene evvel balayında cunda adasında ilk çupramı yemiştim hiç begenmemiştim tadını sanırım becerememişlerdi yapmasını.bazen çupra alır yerim çok güzel olur bazen ot gibi olur sanırım çiftlik ve dogal farkı olması gerek diye düşünüyorum.
sende tam çupra yemişsin ama lezzetlimiydi bari

)))))
Nihat Bey 90 ytl verince gayet lezzetliydi.Gerçekten parası bir yana çok lezetli idi.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
11-02-2008, 20:01
(Son Düzenleme: 20-06-2010, 19:11, Düzenleyen: murki.)
Fiatı uygunmuş bir ara adresini almak lazım, neme lazım yolumuz düşer. Her sene Samsun Altınkaya barajına gidiyoruz. Birde yemeğe kalkarız. geri nasıl döneriz sonra bilemiyorum.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
anlıyorum
Yok arkadaşlar lüks bir yer felan değil.Köhne bir yer aracı önüne eğliyorsun adam önce pilakaya sonra tipine balıyor bende hiç anlamamki deniz balığından.Adam resmen öptü yav.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
ali benim sevdiğim bir laf vardır tecrübe yenen kazıkların bileşkesidir diye sanada biraz pahalı bir anı olmuş bilmediğim bir yere gidiyorsam daha önce oraya gidenlerden nerede yenir içilir yatılır araştırmayı tercih ederim artık o balığın tadını hiç unutmazsın rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Eşref Bey zaten orayı benim ecza deposunda çalışan arkadaş tarif etti.Ücreti o kadar önemli değil bu arada hamsi porsiyon 4.00 ytl idi.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
hamsi yeseymişin keşke ali abi
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Olan çipuraya olmuş. Çok lezzetli bir balıktır. Tutmasıda yemesi de ayrı bir keyif. Hele küçüğü olan lidakinin tadına doyamazsınız. Helva gibi helva. Levreği zaten tartışmam bile.
Neyse 3 kişi 6 çipura 90 YTL yanındakilere göre pahalı kalmış