Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site yöneticilerime;2
Amaç sitenin tanıtımı, Erden abinin arabasından başka kimsede görmedim. arkadaşlar hani bir hareket yok. Bende konuyu tekrar canlandırayım dedim.
Bul
murat biz bunu düşünüyoruz fakat bi fiat aldık maliyeti kargo masrafından dolayı çok artıyor astarı yüzünden pahalıya çıkıyor bu nedenle herhangibirşey yaptırdıgımızda yanında bunuda gönderelim dedik mesela geçen sene tshirt şapka yaptırdık bu sene yağmurluk olabilir şemşiye olabilir tekrar tshirt veya sshirt olabilir bişeyler yaptıralım yanında çıkartmada gitsin dedik.
bu iş için oktayın geçen sene iş yaptırdıgı adam olabilir yada başka yerleride araştıralım ama ne yaptıralım önce ona karar vermemiz lazım.
geçen sene konu açtık kaç kişi ister dedik 150-200 hesap ettik ona göre fiat aldık yanlış hatırlamıyorsam 60-70 lerde kaldık dolayısıyla imalatçıyla sıkıntı oldu bu sefer önceden tam sayı belli olması lazım bişeyler yapalım yaza girmeden tam zamanı şu sıralar aslında.
Bul
Nihat ne yaptırmaya karar verirsek verelim ben en iyi rakama yaptırırım. Stickher'dan folyo'ya Ahşaptan metale farketmez. Yanılmıyorsam Harun İzmir'e geldiğinde görmüştü
Bul
muratayd54 yazdı:Amaç sitenin tanıtımı, Erden abinin arabasından başka kimsede görmedim. arkadaşlar hani bir hareket yok. Bende konuyu tekrar canlandırayım dedim.

Evet böyle olmalı derim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Ercan abiye katılıyorum. Bayağı geniş potansiyele sahip sitemiz. çeşitli illerden fiat araştırması olabilir. Örneğin bana bu yazı 10.00- YTL. mal oldu. Hiç bir şey değil ama toptan olsa tabiki rakamlarda değişir. Bir şeye karar verildiğinde forum aracılığıyla bir çok ilde araştırma yapıp en uygun olanı seçme şansımız değerlendirilebilir.
Bul
ALTAYLI yazdı:Nihat ne yaptırmaya karar verirsek verelim ben en iyi rakama yaptırırım. Stickher'dan folyo'ya Ahşaptan metale farketmez. Yanılmıyorsam Harun İzmir'e geldiğinde görmüştü

Yazı ve baskı işinde Ercan abinin orası 4 x4 lük ve bu işi yapan büyüklerden bardaktan tutda oda kapılarına kadar fotoğraf kalitesinde baskı yapıyorlardı birde benim tişörtte resim namına birşey kalmadı % 50 eskidi
Ercan abide bize karsız yapar diye düşünüyorum
Ne yaptıracağımıza karar verelim isterseniz
Ben burada bir arkadaşa kapı numarası yaptırıyorum paslanmazdan üzerinide damla dedikleri polyester kaplatıyorum su rozetlerde olan cinsten 5 lira
Yaptıracağımız şeyin yanına birde böyle birşey yapalım küçük bir isveç çakısı olabilir rozet olabilir anahtarlık olabilir maksat yaz kış elde avuçta görünür birşey olsun
Bul
bence daha küçük bir sticker yapıp arabalarımıza asalım derim hem güzel görüntülü hemde abartılı birşey olmasın.1 ytl ye bile yaptirabiliriz böyle bir şeyi.Çıkartma şeklinde sticker birde sitenin amblemi olur gayette güzel olur
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat biz bunu düşünüyoruz fakat bi fiat aldık maliyeti kargo masrafından dolayı çok artıyor astarı yüzünden pahalıya çıkıyor bu nedenle herhangibirşey yaptırdıgımızda yanında bunuda gönderelim dedik mesela geçen sene tshirt şapka yaptırdık bu sene yağmurluk olabilir şemşiye olabilir tekrar tshirt veya sshirt olabilir bişeyler yaptıralım yanında çıkartmada gitsin dedik.
bu iş için oktayın geçen sene iş yaptırdıgı adam olabilir yada başka yerleride araştıralım ama ne yaptıralım önce ona karar vermemiz lazım.
geçen sene konu açtık kaç kişi ister dedik 150-200 hesap ettik ona göre fiat aldık yanlış hatırlamıyorsam 60-70 lerde kaldık dolayısıyla imalatçıyla sıkıntı oldu bu sefer önceden tam sayı belli olması lazım bişeyler yapalım yaza girmeden tam zamanı şu sıralar aslında.
nihat bu konuda bir fikir vermek istiyorum cep sayısı baya fazla balıkçı yeleği olabilir.malzeme için çanta taşımaktasa cep sayısı bol bir yelek daha iyi olabilir.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Arkadaşlar bende bunu buldum çok hoş bir yelek daha çeşitleride mevcut.Alba'da 152.00 ytl diyor kendi sitesinde 105.00 ytl yeleğin arkasınada formumuzun armasını işletiriz harika olur tabi isteyen arkadaşlara pazarlıkta yapılır 50.00 ytl civarı gibi olur geliyor bana.

http://www.tritek.com.tr/tr/index.asp

Özellikleri:
Karakum Yelek - MY90185

Renk : Siyah
Antrasit, Yeşil Soğuk ve rüzgârlı havalarda güvenle kullanabileceğiniz bu yelek, W-A-R suya ve sürtünmeye dayanıklılık özelliğine sahiptir. Çok şık dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Tam kapatıldığında boyun ve enseyi tamamen soğuktan korur. Sol göğüste biri küçük çift cep, sağda bir büyük fermuarlı cep. Alt cepleri polarla kaplıdır, su girmeyecek ve bir şey düşürmeyecek şekilde tasarlanmıştır. İçi polar astarlı ve rüzgârlı havalar için etekten elastik daraltmalı. 40C ‘de makinede yıkanabilir.
Ağırlık : 580gr.

Fiyati: 105,00 YTL KDV Dahildir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Bu yelek işi beni sardı, çok güzel bir fikir. son bir yıldır yelek kullanmaya başladım. olta atarken rahatsız etmiyor, soğuk ve ayazdan koruyor. ortak bir kararla, bir de tanıtım olduktan sonra güzel olur. Yavaş yavaş yenisine ihtiyaç da duymaya başladım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forum Yöneticilerime; murki 23 3,661 31-01-2008, 23:38
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi