Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mekan
bazı arkadaşların kimlik bilgilerinin bulunduğu kısımda mekan ibaresinin karşısına bulunduğu ilin veya ilçenin adı yerine şehir ibaresi yazılıyor.kusuruma bakmayın ayrı bir anlamımı var?bulunduğu mekan yazılırsa en azından sizin oralarda hangi balıklar çıkıyor diye soru sorabiliriz diye düşünüyorum.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
katılıyorum abi
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Bul
haklısın abi bazen yaş problemleride olabilioRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:haklısın abi bazen yaş problemleride olabilioRose
haklısın birbirimiz hakkında ne kadar çok bilgiye sahip olursak birbirimize hitap etmemiz daha da rahat olur.
İSTAVRİTCİ
Bul
doğru abi mekan kısmı şehir adı için değilmi peki ? mehmetali abi sendede şehir yazıyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Mehmet Ali abi saygıyla ellerinden öpüyorum. konu açılmışken yaşlarımızıda belirtirsek iyi olur. tabiki mekanlarıda. Bu arada İstanbul olduğunu ben biliyorum. Ama bilmeyen arkadaşlar olabilir ( I am sorry)
Bul
fish or die yazdı:doğru abi mekan kısmı şehir adı için değilmi peki ? mehmetali abi sendede şehir yazıyor.
kızdığım şey başıma geldi nasıl oldu bende bilmiyorum.
İSTAVRİTCİ
Bul
muratayd54 yazdı:Mehmet Ali abi saygıyla ellerinden öpüyorum. konu açılmışken yaşlarımızıda belirtirsek iyi olur. tabiki mekanlarıda. Bu arada İstanbul olduğunu ben biliyorum. Ama bilmeyen arkadaşlar olabilir ( I am sorry)
murat o ızgaranın üstündeki hamsiyse öyle olmaz. yoksa hamsi kaçar öyle.
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:murat o ızgaranın üstündeki hamsiyse öyle olmaz. yoksa hamsi kaçar öyle.
Abi onlar soslu hamsilerdi, zaten kaçıp gittiler. ama Lakerdanın tadı çok farklıydı aklıma gelmişsen nefis bir lezzetti o. bu arada ağzımın suları akmaya başladı.
Bul
muratayd54 yazdı:Abi onlar soslu hamsilerdi, zaten kaçıp gittiler. ama Lakerdanın tadı çok farklıydı aklıma gelmişsen nefis bir lezzetti o. bu arada ağzımın suları akmaya başladı.
benim kamilin getirdiği yayından sonra ağzımın suyu hiç depimedi zaten.
İSTAVRİTCİ
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi