Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UPS yardım
Bende resimde görüldüğü gibi bir ups var ama hiç kullanmadım daha doğrusu biryerden geldi çalışırmı çalışmazmı bilmiyorum az önce elektrikler göz kırpınca bir takim dedim ama hangi fişi nereye takıcam birde resimde görülen kablo var extradan
ENEL - ENACTİVE
AC FUSE T4A250VAC
MODEL:AS-650
İNPUT :AC .220V 240V
50/60HZ 4A
OUTPUT:AC *220V 240V
2.95A 2.7A
650VA/390W

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ups nedir ilk defa duyuyorum bi çeşit bataryamı önden resminde aküye takılamaz gibi bi işaret var
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Harun Bey Siyah olan prize normal ev,iş yerindeki pirize fişini takıyorsun beyaz olan yere kasanın fişini takıyorsun.Elektrik gidince otamatik devreye girer gelene kadarda öter.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Erden o tarz birşey elektrikler göz kırpınca veya kesilince pc ni kısa bir süre açık tutuyor verilerini kaydedip pcyi kapatman için
Bul
Beyaz prize bir üçlü takın monitörü ve bilgisayarıda o üçlüye.
Bul
vetilmed yazdı:Harun Bey Siyah olan prize normal ev,iş yerindeki pirize fişini takıyorsun beyaz olan yere kasanın fişini takıyorsun.Elektrik gidince otamatik devreye girer gelene kadarda öter.
Ali bey siyah olanı prize taktığımda hiçbir canlılık ibaresi yok ışık falan yanmıyor normalmidir kasa fişini takmadan
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ali bey siyah olanı prize taktığımda hiçbir canlılık ibaresi yok ışık falan yanmıyor normalmidir kasa fişini takmadan
Öndeki açma düğmesine bastınızmı? bastığınız halde bir hareket yoksa aküsü bitmiş veya bozulmuş olabilir. benim sağlam bıraktığım upsimde 5 ay sonra askerden geldiğimde de aynısı olmuştu aküsü ölmüş.değiştirince düzeldi.
Bul
Harun Bey cihazı açmışsındır galiba ?Birol Bey'in dediği gibi beyaz olan yere üçlü kullan kasa,ekran,hoperloru tak çalışması gerekli.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
uzun süre kullanmadıysan akü bitmiş olabilir harun.şarj etsende şarj tutmayabilir yani
Bul
O cihazın kalitesini bilmiyorum ama iş yerimde laptop kullanıyorum.Evdekinde bilgisayarda 10 yıldır kullanıyorum ama devamlı pirizde takılı hiç bir problem yok 30 dakika kadar kullanabiliyorum.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bilgisayar yardım LeVrEkCi 16 7,722 21-06-2014, 15:23
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi