Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kurşunu gözüne yemiş adam.
İngiltereli Makine Operatörü Darren Williams balık avlamak isterken yanlış bir hareket sonucu 100 gramlık kurşunu gözüne soktu.
aslında böyle kötü görüntülerin burada yayınlanmasından yana degilim ama ders niteliginde dikkat etmek gerektigi için yaynlamak istedim aman kendinize ve atraftaki insanlara dikkat bu olta işi şakaya gelmez kalabalıkta çok dikkatli olmak lazım
kaynak:enteresan olaylar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
allah korusun,dikkat etmek lazım
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
sokmaya uğraşsan girmez oraya adamın gözüne bi şey olmamış heraldeHehegüldüğüme bakmayın burnuna kanca giren gördümde gözüne kurşun neyseRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Benim sağ serçe parmağıma kalın ve numara opsiyonu büyük (yayın) iğnesi geçti.Kasnaklı oltayı atarken ağırlık fazla geldi.Bırakmakta geçiktim ipi atarken serçe parmağımın üzerinden iğne geçti.İğneyi hastanede çıkardık tekrar pansumandan sonra avlak yerime döndüm.Olay yerinde çıkarmak mümkün olmadı.Kesip çıkardılar ve dikiş attılar.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
dikkat etmek lazım kamışı atarken iğneyi bağlarken D: benim gibi yutrmayın allahdan verilmiş sadakam varmış bir yere saplanmadan çıktı gitti (ben öyle tahmin ediyorum 3 yıl oldu vücudumda bir rahatsızlık uok çok şükür)
Bul
çok feci gerçekten çok dikkat gerek birkeresinde yanımızda tutan küçük çocuklar içten dudağına sokmuştu çıkmasına imkan yok tabi...dikkat
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ERDEMYILMAZ yazdı:dikkat etmek lazım kamışı atarken iğneyi bağlarken D: benim gibi yutrmayın allahdan verilmiş sadakam varmış bir yere saplanmadan çıktı gitti (ben öyle tahmin ediyorum 3 yıl oldu vücudumda bir rahatsızlık uok çok şükür)
erdem nasıl yuttun kancayı yaww geçmiş olsun mide asidi eritmiştir gerçide nasıl yuttun onu merak ettim
Bul
LeVrEkCi yazdı:erdem nasıl yuttun kancayı yaww geçmiş olsun mide asidi eritmiştir gerçide nasıl yuttun onu merak ettim
abi sorma 3 sene önce kulelide gece iskorpit ve izmarite bekliyorduk biladerle 2 olta suda bende yedek takım yapıyordum 3 iğne ağzımda mustad 10 numara ikisini bağladım sonuncu duruyordu dudaklarımın arasında o ara bilader uyukluyor oltaya balık vurdu ağzımda iğneyle biladere umutt balık vuruyor kalk deyince cuk iğnede gitti o arada Big Grin Big Grin
Bul
Olmaz olmaz demeyin kardeşimizi Allah korumuş.Hepimize kazasız,belasız avlar.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Olmaz olmaz demeyin kardeşimizi Allah korumuş.Hepimize kazasız,belasız avlar.
abi aslında amatör balıkçılık diyoruz elimize oltayı alıp sahile inince allah ne verdiyse sallyoruz kamışı atarken her şey olabilir kendimize ya da başkasına zarar verebiliriz oltayı tarzan gibi sallamamak lazım bence en çok kaza bu yüzden olur çapari atarken takımı yanındaki adam kaşkol gibi dolayanıda gördüm kamışı sallayınca az açıktaki sandalcının kafasının yanında sıyırıp giden kurşunuda gördüm hatta ve hatta hatırlatrmısınız bilmem daha acemi bir kardeşimiz eminönünde iskele yanında avlanırken takımı vapurun pervanesine dolaşmış arkadaşımızda oltasını bırakmayarak denize düşüp hayatını kaybetmişti daha yakın biz zamanda sarayburnunda gene bir balıkçı arkadaşımız halat yüzünden hayatını kaybetmişti av yaptığımız yerdede oltamızı atarkende çok dikkat etmemiz gerekli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yaratık doğuran adam.. SerenaY66 0 1,666 08-05-2006, 16:15
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi