Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aklıma takıldı ?
herkese meraba öncelikle.benim aklıma takılan ve öğrenmek istediğim üyelerin aldıkları bu yıldızlar veya isimler(amatör balıkçı,balıkçı,tayfa v.s) neler hesaplanarak veriliyor.üyeliğin eskiliğimi yoksa yolladığı veya aldığı mesajlar mı ? her tarafa baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili birşeyler,bulamayıncada takıntı oldu Smile tabi forumumuzda bu konuyla ilgili bilgilendirici bir bölüm varsada ve ben bulamadıysam şimdiden herkesden özür diliyorum,gereksiz yer kapladığım için.
Bul
levent bey yer kaplama sorunumuz yok bolca yerimiz var merak etmeyin aklınıza takılanı bulamazsanız tabiiki sorun yardımcı olmaya çalışalım.
yıldızlar mesaj sayınıza göre artıyor normal üyelerdede modarator lerdede smod lardada mesaj sayısına göre yıldız sayısı artıyor bununla ilgili aslında konu vardıda bakiim bulabilirsem yayınlarım bu konu altında.
ayrıca mod smod ve coadminleri yönetim belirliyor admin odamız var oraya herhangibirimiz bir isim önerirsek tartışıyoruz oylama yapıyoruz ve çogunlugun dedigi oluyor.
saygılar.
Bul
teşekkürler yardımınız için.bayağı uğraştım çünkü oda takıntı yaptı Smile tekrar teşekkürler,sağolun.
Bul
Değerli kader arkadaşım, sevgili amca oğlu (soyisimden) üyeliğin eski fakat seni aramızda çok yeni görüyoruz. umarım katılımların devam eder. güzel katılımlar ve balıklı günler dileğiyle.
Bul
yaz mesajları leventim yıldızlar çoğalsın hepsi bu gönder raporları tamam kendine ii bak Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murat,hüseyin ve nihat abi ilginize teşekkürler.inşallah bundan sonra daha sık burada olacağım.genelde giriyorum foruma ama fazla kişiyle kaynaşamadığımdan mesajlarım çok az.balıkçılıktada bayağı bir amatör sayılırım.ama bu sene bol bol turna tutup resimleri göndereceğim inşallah Smile 1 mart ta başlıyormuş(murat abiden öğrendim)
Bul
[Resim: yeni.gif] yıldız yok
20 mesaj 1 yıldız
400 üstü 2 yıldız
1000üstü 3 yıldız
5000 üstü 4 yıldız
7500 üstü 5 yıldız

bu yıldız düzeni normal üyeler için geçerli olandır.mod smod ve coadmin için yıldız sayısı alakalı degildir yani 5000 mesaj yazıpta mod olmayan da olabilir 400 mesajla mod olanda olabilir.aslında mod olması gereken birçok kişi var bizim gözümüzde ama sizlerde gördügünüz gibi herkes mod olursa bi anlamı kalmaz zamanında o hatayı yaptık çok fazla mod yaptık olmadı şimdi bir karar aldık sadece teknik olarak yani bilgisayar bilgisi olan balıkçılık bilgisi olan sitede sorun yaşatmamış ve istekli olanlara yetki verecegiz.birde şu durum var içimizde burada severek yazan insanlar yetkili oldumu birden soguyorlar kendilerini birşeyleri düzeltmek veya nebileyim her konuya hakim olmak zorunda hissedip paylaşımı azaltan siteye az girenler oluyor,yani insanlar kendileri rahatsız olmasın diye yetki vermedigimiz abilerimiz dostlarımız var sebebi kendileri rahatlar yetki veripte onları sıkmanın alemi yok diye düşünüyoruz.
tabiiki bizler aileyiz değişik fikirlere saygımız var ve severek dinleriz hertürlü öneriye açıgız.
teşekkürler saygılarımla
Bul
arkadaşlar mesaj sayım artsın diyede tabiiki boş mesaja gerek yok yoksa ben bir günde 15000 de olurum (abarttım degilmi Smile) hehehe)
Bul
lvntaydin yazdı:murat,hüseyin ve nihat abi ilginize teşekkürler.inşallah bundan sonra daha sık burada olacağım.genelde giriyorum foruma ama fazla kişiyle kaynaşamadığımdan mesajlarım çok az.balıkçılıktada bayağı bir amatör sayılırım.ama bu sene bol bol turna tutup resimleri göndereceğim inşallah Smile 1 mart ta başlıyormuş(murat abiden öğrendim)

tabii öyle insanlar artık konuştukça kaynaşmıo yazıştıkça oluo bolca katılımını beklioruz Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tabiki abi yıldızın veya ismin bir anlamı yok.amaç sohbet ve bilgi alışverişi.ben şimdiden araphüso abimle sohbet kurmaya başladım bile sağolsun Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi