Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alabalık - yayın balığı
[font=Arial][size=medium][color=blue] selamunaleyküm arkadaşlar öncelikle herkeze rasgele biz iki arkadaş antalyanın en iyi tatlı su balıkçılarındanız diyebilirim kendimize güvenerek antalya ve çevresinde bildiğimiz bir çok yerde hakiki kırmızı benek alabalık ve yayın balığı bulmak mümkün bildiklerimizi ve heyecanlarımızı sizlerele paylaşmak hatta yaşamak istiyoruz resimlerimizi ve maceralarımızı diyer formda yayınlayacağız antalya dışından tatile gelip balık tutmak ve kamp yapmak isteyen amatör . usta yada yeni heves etmiş arkadaşlarımızla görüşmek isteriz tek hayalimiz akarsu . göl ve ormanın bulunduğu yerde grup olarak kamp yapmaktır bize katılmak isteyen arkadaşlar hemen bize ulaşın bu zevki heyecan dolu anları beraber geçirelim

serkan : 0 543 268 6495

mehmet : 0 535 487 7781

msn adreslerimiz : serkan = sensizlik@cehennem.com
mehmet = vagabond-my-heart@hotmail.com
Bul
sevgili serkan ve mehmet kardeşim yapmış olduğunuz açıklama için tşk ederim numaranızda var zaten sizlerle birlikte balığa gitmek isterim sizlere rasgele
Bul
aramıza hoşgeldiniz siteyi biraz daha renklendireceginizi tahmin ediyorum rastgele
Bul
windsurfer'e tamamen katılıyorum kısaca hoşgeldiniz74
Bul
hoş geldiniz acaba kargı, göksu ve
oymapınar hakkında bilgi verebilirmisiniz Verwirrt
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar

rasgele
Bul
adana tarafına uğramıyor musunuz:0521:
Bul
ARKADAŞLAR MERHABA KIYIDAN VE TEKNE İLE AMATÖR OLTA AVI YAPIYORUM...HERKESE RASTGELE...........
Bul
babacan aramıza hoşgeldin senin balıkçının oltası kayaya takılmış zorlama adamı resim ve anılarınızı bekliyoruz

rasgele
Bul
arkadaslar merhaba tekraradan bigbaro kardeşim sana kısaca bildiklerimi yazayım -Göksu Akdeniz bölgesinde bir nehirdir.Aşağı yukarı aynı uzunlukta İki kolu vardır. Kuzey kolu Gökçay güney kolu ise Gökdere'dir ,ikisinin kaynağıda Toros dağları'ndaki Geyik Dağları'ndan çıkar.Geyik Dağları Antalya-Gündoğmuş ve Konya-Hadım arasındadır ve Alanya'nın 50 km kuzeyinde bulunur.Bu iki kol Karaman-Ermenek'i geçtikten sonra Mut'un güneyinde birleşerek Göksu'yu oluştururlar.Göksu 260 km uzunluğundadır ve Taşucu ile Silifke arasında Akdeniz'e dökülür. burda balık çeşidi olarak tuzluluğa töleranslı göçmen balık türlerinden olan yılan balığı ve haskefal bulunmaktadır sazan balığı sadece yumurtalamak için gelir oymapınar sa - Oymapınar Barajı Manavgat ilçesini 18 km uzağında Manavgat nehri üzerine kurulu iki barajdan biri. (diğeri Manavgat barajı) çıkan balık türü ise alabalık önde olmak üzere sazan yayın balığı ve kefal vardır geçen sene gitmiştim 13 tane 2 ile 8 kılo arasında değişen alabalık yakalamıştım mehmet arkadasım yayın ve sazan ben ise alabalık ve siroz balığında kısmen tecrübeliğiz . hepinize rasgelsin ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  YAYIN YERİİ :))) turna_06 8 4,275 25-12-2006, 18:58
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi