Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stres attım
işlerimin ara vermesinden dolayı bugün stres atayım dedim saat 9.30 gibi evden çıktım narlıdereden yemlerimi aldım borukurdu ve sülünes narlıdere viyadüğüne oltaları saldım 1. oltaya borukurdu 2. oltayada sülünes taktım yaklaşık yarım saat geçti tık yok yemleri kontrol ettim taktığım gibi duruyor saat 12 yinede tık yok birde incir altına gideyim orada şansım deneyim dedim oradada oltaları salladım ordada tık yok hiç olmasa kaya balığı vurur dedim oda yok neyse anladım bügün balıkta nasibimiz yok dedim kıyıdan 10 mt ilerde vadandaş ağızına ortumu takmış midye avlıyor bizde balık bekliyoruz neyse iyotumu aldım balığa giden arkadaşlara rastgelsin boru kurdu ve sülüneslerin resimleri yemleri tuzladım birdağaki aviçin..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fikret abi ben balıga çıkmış kadar oldum denizin parlaklıgını seyretmek,iyot kokusunu almak bile dinlendirir insanı.
Bul
sağol niyat gelecek ay marmarise gidecem nasibimi orda denicem marmaris bana şanslı geliyor...
Bul
off ooof deniz kenarında bir yerde olmak vardıyaSmile

ama sağolun sizlerin sayesinde hasret gideriyoruz hiç olmazsa.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
Kıyılar bugünlerde verimsiz,İnciraltı kafa dağıtmak için bire bir hiç değilse yorgunluğunu atmışsındır.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
fikret siz yem yönünden zenginsiniz bari bizde burda nerdeyse sinekten yem yapcaz iyotunu almışsın yeter bidahaki av ,çin rastgele
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fikret abi güzel yapmışşsınn kafayı dağıtmışsın biraz demekki hala yanaşmadılar kıyıya az daha beklemek gerekiyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
olsun hava almışssın bi dahakine inşallah sülünez dediğiniz yeşil olanlarmı boru kurdu dediğniz nerden temin ediyosunuz yeşil olanlar sülüğe benzio Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:olsun hava almışssın bi dahakine inşallah sülünez dediğiniz yeşil olanlarmı boru kurdu dediğniz nerden temin ediyosunuz yeşil olanlar sülüğe benzio Rose

Yemler: bunları denizden çıkarıp satan yemcilerden alıyoruz.Sülünez,midye gibi kabukları olan içinden çıkanı genelde küçük parçalara bölerek kullandığımız dayanıksız bir yem.Boru kurdu denizde çamurlu alanlardan cıkarılan kırkayağa benzeyen üstünde kılıf ile kaplı olup bunu çıkarmak için diş macunu sıkılıp çıkarılır,başta mırmır,sargoz,çipura,mercan gibi balıkların baş yemi olup gece avcılığında tercih edilen dayanıklı bir yemdir.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yemler: bunları denizden çıkarıp satan yemcilerden alıyoruz.Sülünez,midye gibi kabukları olan içinden çıkanı genelde küçük parçalara bölerek kullandığımız dayanıksız bir yem.Boru kurdu denizde çamurlu alanlardan cıkarılan kırkayağa benzeyen üstünde kılıf ile kaplı olup bunu çıkarmak için diş macunu sıkılıp çıkarılır,başta mırmır,sargoz,çipura,mercan gibi balıkların baş yemi olup gece avcılığında tercih edilen dayanıklı bir yemdir.

orhan abi bilgi için saolasın boru kurdu bayağı uzun bi boyu var kesipmi takıosunuz yoksa ölecemiRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefallerle stres attım. tahsinmersin 33 5,621 22-02-2010, 11:41
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü: