Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyin Dalgalarıyla Balık Pişirdiğini İddia Ediyor
Beyin Dalgalarıyla Balık Pişirdiğini İddia Ediyor
[Resim: beyin-dalgalariyla-balik-pisirdigini-iddia-ediyor_o.jpg]n Kendisine "Ateş Tanrısı" Diyen Çinli Mistik He Tieheng, "Qigong" Adını Verdiği Bir Teknikle Beyin Dalgalarını Isıtma Amacıyla Kullanıp Elinde Tuttuğu Balığı Pişirdiğini İddia Etti.

Çin’in Guangzu kentinde 7 bin kişinin geldiği bir tiyatroda iddiasını kanıtlamaya çalışan He Tieheng, izleyicileri şaşkına çevirdi. Tieheng, "Beyin gücü, doğru kullanıldığında doğal güçlerin yerini alabilir. Bir keresinde, bin derecelik ocağı düşünerek, elimde bir sazan balığını pişirdim" dedi.
alıntı:haberler
Bul
Balık pişirmenin yeni şekli lezzetli oluyormumuş bari.Çinlidede ne beyin varmış.
Bornova - izmir
Bul
Böylesine bir güce sahip olup balıkla niye uğraşır onu anlamadım. Beynimizin sahip olduğu gücün çok azını kullanabildiğimiz bilim adamları tarafından çok kere ortaya atılarak düşünce gücümüzü değerlendirmemizi isterler. Elle şifa olayı reiki geçerli bir yöntem ama pişirmeyi bilemem
Bul
abi bu adamı kışın misafir etmek lazım ama yanına fazla yaklaşmıcan hehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Aborjinlerin kilometrelerce öteden telepati ile anlaştıklarını biliyordum.Ama insan-insan bağlamında.İnsan-fırın işlevi bana anlaşılmaz geldi.Bu kesin Kripton'ludur Hehe .
Bul
ercan abi bir komşum var adama balık tutmayı ben ögrettim defalarca teknesiyle çıktım yemi taktım oltayı ayarladım al tut dedim tuttu çok büyük sen çek dedi ben çektim bir keresinde bi bayan arkadaşı geldi livardan aldıgı balıkları iki avucunun içine alıp reiki yapıp denize yolladılar benim acemi abim o gün reiki ile miiii şansamııı 3 tane baya güzel levrek tuttu ertesi gün 2 tane daha bir hafta sonra 2 daha sonra bayan arkadaş gitti ogünden beri adamcagız balık tutamıyor.
gelde reikiye inanma gelde reikici olma
Bul
beyin gücüne bende inanırım hislerde vardır nasipli nasipsiz insanlarda ama şunu söyleyeyim acemi balıkçıda felaket şans olur arkadaşın işi öğrenince balıkta gelmez olmuş hehehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ezotorik ve batini doktirinler içinde en olumlu olanlarından biridir Reiki. Her şeyden önce şifa üzerine kurulu ve felsefesi insan odaklı. Biliyorsunuz ''Rei'' evrensel yaşam ''ki'' ise enerji. Bu enerjiyi kullanabilmek için inisiye olmak gerekiyor. Neyse bu buranın konusu değil daha sonra geniş geniş konuşuruz. Konunun saptırılıp başka yanlara çekilmesinden sakınırım
Bul
LeVrEkCi yazdı:Beyin Dalgalarıyla Balık Pişirdiğini İddia Ediyor
[Resim: beyin-dalgalariyla-balik-pisirdigini-iddia-ediyor_o.jpg]n Kendisine "Ateş Tanrısı" Diyen Çinli Mistik He Tieheng, "Qigong" Adını Verdiği Bir Teknikle Beyin Dalgalarını Isıtma Amacıyla Kullanıp Elinde Tuttuğu Balığı Pişirdiğini İddia Etti.

Çin’in Guangzu kentinde 7 bin kişinin geldiği bir tiyatroda iddiasını kanıtlamaya çalışan He Tieheng, izleyicileri şaşkına çevirdi. Tieheng, "Beyin gücü, doğru kullanıldığında doğal güçlerin yerini alabilir. Bir keresinde, bin derecelik ocağı düşünerek, elimde bir sazan balığını pişirdim" dedi.
alıntı:haberler
ADAM SEYYAR MANGAL GİBİ,PAYLAŞIM İCİN TEŞEKKÜRLER,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Bu işin tekniğini bilen varsa anlatsın lütfen tüp işinden kurtulalım bari 3-4 ayda bir her tüp alışımda yeni fiyatla alıyorum Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Survivor da ne kadar çok balık var kurusogan 6 1,944 29-04-2013, 13:15
Son Yorum: polat_can
  Kurnaz balık 34lonely 9 1,700 29-10-2012, 21:04
Son Yorum: maxtar
  Balık yakalamanın kolayını bulmuş AmatörBalıkcı19 11 2,130 08-06-2012, 09:34
Son Yorum: orhanekmekci
  Karda Balık Izgara ufuktan26 35 4,389 24-02-2012, 14:55
Son Yorum: ANKARALI3506
  İstanbul kıyılarında kepçe ile balık avı! maxtar 11 2,614 31-01-2012, 09:19