Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meraklısıma ...1
bunlarda yeni resimler arkadaşlar inşallah beyenirsiniz...sevdiğim birkaç arkadaşımla av yaptık sevdiğim birkaç arkadaşım daha var en kısa zamanda onlarada bu zevki tattırıcam inşallah....onlara sözüm var unutmadım ....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Kaya ben beğenmedim arkadaşım bu balıkların gözünün üzerinde kaşı var hem bunların gözleri kara pullarıda vardır şimdi bunların Smile Bereketli olsun ne desek başka
Bul
maşallah ya kovaya zor sığmışlar ama nerde ne zaman tuttun bunları bilelimde biz de akın edelim oralara nasıl takımlar bu bilgilere ihtiyacımız var lütefen
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
kaya bey elinize emeyinize saglık ,,gercekten benim bildigim sadece kargöz tutmaya cıkan meraklıları var ,,,,,,,,,,ben dahil ama bu biraz eziyet oldu bu aralar benim bildigim karagöz avlak yerleri yok ,onun için paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum,,,,Alkis
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
balıkları beden köstek dediğimiz ikili takım lardan yapıyoruz..oltalar 3 numara ...yem çanlı teke...yer tuzla derinlik ortalama 40 kolaç karagöz taş balığı olduğu için tam bu mevsim balığın en bol olduğu zaman...15 gün sonra kısmetse eşkina başlar....balıklarıtekne ile karadan açıkta tutuyoruz ...meraklısına bu bilgiler yeter herhalde saygılar....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
maaşallah. bereketli ve afiyet olsun.
Bul
kaya dostum ilk sırada ben varım bereketli olsun hayta bide tatar görsün
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kaya abi maşallah,kovaya sığmamışlar,eline sağlık,bilgiler ve paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
maşallah balıklar çok güzel kaya abi takımına oltana sağlık çekmeside ne zevkli olmuştur ama bi de derinden çekiliyorsa adama bi kat daha zevkli olur paylaşım çok güzel afiyet olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
kaya abi nasıl beğenmeyelim kovayı taşırmışın maşallah,, harika balıklar emeğine sağlık.. yağ limon üzerine miss sabah sabah balık yiyesim geldi yaw..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi