Yorumları: 16,360
Konuları: 492
02-04-2008, 15:25
(Son Düzenleme: 10-04-2008, 09:19, Düzenleyen: fish or die.)
sayın izmirli arkadaşlarım küçüklerim ve büyüklerim sizinde bi org zamanınız geldi siz tecrübeli büyüklerimden yer konusundan fikir almak istiyorum nasıl olur nasıl gider diye bi düşünce olmasın yer zaman belirtin ben mayıs ayının birinci haftası kısmetse ordayım 11 inde olur bunu belirttim ayarlarsanızda gelebilecek durumda olalım yani bu org kıyıdan balık tutma olabilir çünkü kıyıda mangal yapcaz güzelleşcez abiler bu yüzden iki izmirli mod arkadaşlardan yardım bekliyorum.zaten izmir team diye pankartınızda hazır da var neresi olursa olsun farketmez .çünkü mayıs ayınında da ben yalovada org düzenliyorum gecelemeli iki gece üç gün evet arkadaşlar ısınma turları başlasın.
1-Yalova Tatar ( erden )
2-Fish or die ( murat )
3-Altaylı ( ercan )
4-Atakan_yenifoça ( atakan )
5-bahriyeli (ismail) manisa dan
6-bucalı fikret ( fikret )
7-bucalı ( barış )
8-orhanekmekci ( orhan - mordoğan )
9-levrekçi (nihat)
BELKİ 
10-memoli3579 ( mehmet ) __________________
11-sado35
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
tabi artık zamanı gelmişti ben o zaman 11 mayıs pazar diye netleştireyim bu konuyu erden abi senide aramızda görmek harika olacak,, istanbul eskişehir ankara bursa gelebilecek herkesi bekleriz
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
02-04-2008, 15:35
(Son Düzenleme: 10-04-2008, 09:21, Düzenleyen: fish or die.)
Liste yapmadan olmaz heralde büyüklerimin org. düzeninden öğrendiğim şekilde yapıyorum bende,gelecekler listesi GÜZEL SAKİN MERA KONUSUNDA FİKİRİ OLANLAR BELİRTSİN.ONA GÖRE BİYER BELİRLEYELİM GÜN TARİH BELLİ.
1-Yalova Tatar ( erden )
2-Fish or die ( murat )
3-Altaylı ( ercan )
4-Atakan_yenifoça ( atakan )
5-bahriyeli (ismail) manisa dan
6-bucalı fikret ( fikret )
7-bucalı ( barış )
8-orhanekmekci ( orhan - mordoğan )
9-levrekçi (nihat)
10 -memoli3579 ( mehmet )
11-sado35
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ben şimdi evde pazarlık yaptım ,iznimde her hafta bir tarafa gideceğim ava bi hafta izmir,bi hafta sonu ank ve esk .bi hafta düzce ve sakarya kendime program yaptım .ant yaza kaldı mutlaka katılım olacaktır diye inanıyorum ank,esk,sakarya ya zaten davetliyim iş izmirde geliyorum arkadaşlar.bu kez bahriyelinin burda bana yaptığını ben orada ona yapacağım dimi kardeşim .he he he
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
erden abi maşallah fena gezcekmisn sen tatilde türkiye turu resmen.. katılım olsun tabi hep iç geçiriyoruz istanbula,,
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
söz vermiyim ama ogün orada olmak için bişeyler ayarlamaya çalışırım ama söz vermem kısmetse gelmeyi çok isterim.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Sayın balıkçım 29 Mart ikramiyesi sanamı çıktı. İzmirde Yalovadan tekne ile deniz yolu ile mi gidiyon. Hayırdır bu devrialem. Sağlığına dikkat et.
murat abi sefere çıkıyo erden abi mayıs ayında

buarada akşam oldu izmirli arkadaşlar adını yazdırmak isteyen olmadı hala.
[SIGPIC][/SIGPIC]
LeVrEkCi yazdı:söz vermiyim ama ogün orada olmak için bişeyler ayarlamaya çalışırım ama söz vermem kısmetse gelmeyi çok isterim.
nihat abi çok seviniriz sende gelirsen patronuda bekliyoruz ziyaretimize.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
erden abi senelik izine çıkıyon sanırım.çıkmışkende bir türkiye turu yapıyosun ne güzel,senin adına çok sevindim.org.a gelmeyi bende çok isterdim,ama malum iş güç,birde 3 aylık kızım var bırakamıyorum..akşam olsada eve gidip kızımla zaman geçirsem diye iple çekiyorum akşamı,biraz daha büyüsün org katılamamamın acısını çıkaracam,önce ver elini istanbul.burda tanıştığım dostlarımla abilerimle tanışma.sonra haydi eminönünde çapari ile istavrit,ordanda bebek te mangal

hayalimde var,kaç kere gittim istanbul a bir olta atamadım...içimde bir ukte kaldı..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>