taneri uğurlamak için gittiğimiz yeri bulmak dayı oğlu zafer abim ve remzi olmasa benim için zordu sanal ortamda yaptığımız dostluk benim açımdan gerçeğe dönüştü tanerin sayesinde sitedeki dostları dünya gözü ile gördüm ve bir daha iyiki bu siteye katıldım dedim emeği geçen herkese katılan değerli dostlar ayrı ayrı teşekkür ederim.(ilerya)niyazi arkadaşımada organizasyon dönüşü kız kulesinin orada ısmarladığı çaylar için haydarpaşa garının kapısına kadar bıraktığı için göstermişolduğu yakınlık dostluk için hepinize bu kadar güzel insanlar olduğunuz için tekrar tekrar teşekkürlerrrrrrr(PANTOLON BALIKÇISI)iyiki varsınız Uzun Ahmet Sana İthaf Olunur...
hüseyin senin elini sıkmak seninle tanışmak inan çok keyifliydi her ne kadar pantolon balıkçılığınla uğraşsakta seni sanal ortamda sevdiğimiz gibi gerçek hayattada sevdik iyiki varsın.
LeVrEkCi yazdı:hüseyin senin elini sıkmak seninle tanışmak inan çok keyifliydi her ne kadar pantolon balıkçılığınla uğraşsakta seni sanal ortamda sevdiğimiz gibi gerçek hayattada sevdik iyiki varsın.