Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buda bizim bakım günümüz
bizde bugün bakıma başladık gerçi ben amcaoğlunun serada sera teli çektik,sabah lakerdayı aradım çarşıda işim var demişti,benide evden kovduklarından (gün varmış)bende sahile indin kendi sandalımda biraz tadilat yaptım ,amca oğlunun yanında öğlene kadar iş yaptım,sonrada lakerda beni aradı nerdesin diye,yerlerini söyledi bende gittim,pir gittim ama yazacak çok şey varda sayfalar almaz lakerda, ben,erol77,metin çalıştık teknelerin tamirini yapıyoruz iş bitmedi bu gün sadece tozlu işler bitti gerisi yarın ve öbür gğün sonra sandallar denize vira resimlerden nasıl çalıştığımızı anlarsınız...
bi ara mehmet abinin hanımı ,yenge bizi denetlemeye geldi gizli resim çektim köylüm kızma he he he.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
resimlerin devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
bu resimleri hem maçı seyrediyom hem reisleri yüklüyom o yüzden biraz uzun sürer .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar, darbecimesut, LeVrEkCi
bunlarda hem maçı seyredip hem konuya bakanlar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
bi resimde lakerdanın sandalındaki su alan yer,biri yorgun metin,bide yenge geldi bizi teftişe lakerdanın hanımı he he he bizede dediki siz bu akşam evin yolunu bulamazsınız hehehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Köylüm daha işimiz çok.Sabah 8 de sandaların başındayız yine.2 günlük işimiz daha var.Yalnız kara kara düşünüyorum.Senin 16-24 işbaşı başlıyor.Senin gezer restoranını çok arayacağız..Gulumse
Bul
kolay gelsin erden abi sezona hazır tekneler ne güzel yaww benim tekne uzak uğraşaıyorum baya iş var yeni aldığımı satınca eskisine bakım yapmam lazım bi hafta sonu bakacaz artık.
kolay gelsinn
Bul
valla yine mangallar yanmış gezer restoran iş başında ama kayıktaki delikte bayağı büyükmüş iyice tıkasaydın hemşom hepinize kolay gelsin hehehehRoseyanlız mangalda ithal uskumru var sanki yakışmıo size abilerim parayla balık aldınız heralde hohoho
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:valla yine mangallar yanmış gezer restoran iş başında ama kayıktaki delikte bayağı büyükmüş iyice tıkasaydın hemşom hepinize kolay gelsin hehehehRoseyanlız mangalda ithal uskumru var sanki yakışmıo size abilerim parayla balık aldınız heralde hohoho

o kare lakerdalar gittikten sonra oldu arap ark lar gelmişti bende oraya çömdüm biraz muhabbet gırdır şamata anladın sennn onu
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
hey maşallah erden abim güzel çalışmışınız aama enerji takviyeyide almışınz arada Hehe artık güzel raporlar gelcek demek Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bakım günü HIDIR 16 2,853 11-04-2008, 21:19
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi