bizde bugün bakıma başladık gerçi ben amcaoğlunun serada sera teli çektik,sabah lakerdayı aradım çarşıda işim var demişti,benide evden kovduklarından (gün varmış)bende sahile indin kendi sandalımda biraz tadilat yaptım ,amca oğlunun yanında öğlene kadar iş yaptım,sonrada lakerda beni aradı nerdesin diye,yerlerini söyledi bende gittim,pir gittim ama yazacak çok şey varda sayfalar almaz lakerda, ben,erol77,metin çalıştık teknelerin tamirini yapıyoruz iş bitmedi bu gün sadece tozlu işler bitti gerisi yarın ve öbür gğün sonra sandallar denize vira resimlerden nasıl çalıştığımızı anlarsınız...
bi ara mehmet abinin hanımı ,yenge bizi denetlemeye geldi gizli resim çektim köylüm kızma he he he.
bi resimde lakerdanın sandalındaki su alan yer,biri yorgun metin,bide yenge geldi bizi teftişe lakerdanın hanımı he he he bizede dediki siz bu akşam evin yolunu bulamazsınız hehehe
Köylüm daha işimiz çok.Sabah 8 de sandaların başındayız yine.2 günlük işimiz daha var.Yalnız kara kara düşünüyorum.Senin 16-24 işbaşı başlıyor.Senin gezer restoranını çok arayacağız..
kolay gelsin erden abi sezona hazır tekneler ne güzel yaww benim tekne uzak uğraşaıyorum baya iş var yeni aldığımı satınca eskisine bakım yapmam lazım bi hafta sonu bakacaz artık.
kolay gelsinn
valla yine mangallar yanmış gezer restoran iş başında ama kayıktaki delikte bayağı büyükmüş iyice tıkasaydın hemşom hepinize kolay gelsin hehehehyanlız mangalda ithal uskumru var sanki yakışmıo size abilerim parayla balık aldınız heralde hohoho
araphüso26 yazdı:valla yine mangallar yanmış gezer restoran iş başında ama kayıktaki delikte bayağı büyükmüş iyice tıkasaydın hemşom hepinize kolay gelsin hehehehyanlız mangalda ithal uskumru var sanki yakışmıo size abilerim parayla balık aldınız heralde hohoho
o kare lakerdalar gittikten sonra oldu arap ark lar gelmişti bende oraya çömdüm biraz muhabbet gırdır şamata anladın sennn onu