Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu misina mıdır nedir???
zamanında bundan sanırım 6-7 sene evvel shekspeer makine almıştım ozamanın iyi makinesi denmişti bana sirkeciden doğubank ın yanındaki malzemeciden almıştım makinanın kutusundan resimdeki makara sarılı olarak çıkmıştı yedek demişlerdi ama üzerinde sarılı oln nedir anlamamıştım.
kileri karıştırırken buldum bi sorayım dedim nedir ne işe yarar misina değil sanki ince bir kablo gibi kalın 70 numara misina kadar var bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.teşekkürler.
birde bu diğer makinelere takılabilirmi yani hepsi uyumlumudur?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi kırmızımı mşsine gibi olan şey şayetki düşündüğüm makineyse misine abi o0 Big Grin gri bi makineydi hatırladığım kadarıyla
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
resimi ekledim
Bul
nihat abi bizm burda dayı lakaplı biri var onda turuncusu var bunun kablo gibi aynı Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
misina bi bisina kuşkun olmasın misina olmadığından ama 6 -7 senelik kömürlükteki msineden bişey beklenmez çürümüş olabilir...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:misina bi bisina kuşkun olmasın misina olmadığından ama 6 -7 senelik kömürlükteki msineden bişey beklenmez çürümüş olabilir...
osman yepyeni ve sapasağlam duruyor bende anlamadım ne olduğunu bakalım belki bir bilen çıkar.
Bul
bendede var turanj rengi kartal org makinamın birinde sarılıydı sağlam misina ama bi senede döküldü sürtünmeye dayanıklı değil gece çok belli oluyor.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Nihat misine o ama silikon misina galiba birde bu kafa başka makinelere olmaz sanırım yedek kafa
Bul
rengine bakıpta başka birşey die düşündün her halde resimlerden gördüğüm kadarıyla misina 70 lik misinalar bize yabancı değil %99 misina bence nihatımRoseharununda söylediği gibi yedek kafa olma ihtimali yüksek başka makinayada olmaz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bi görüştüğümüzde getireyim harun bu misinaya hiç benzemiyor elektrik kablosu gibi bişey bu misinayla pek alakası yok gibi neyse görüştüğümüzde bakarız birdaha.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sitedeki Sorun Nedir ? mrs303 9 1,953 07-07-2008, 09:45
Son Yorum: SerenaY66
  sirti nedir bahri ozmen 9 3,778 24-08-2007, 18:12
Son Yorum: yıldırıms74

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi