Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bence önemli
18/04/2008 cuma gunu yerel bir televizyon kanalında amator balıkcıları ılgılendıren bır haber geçmiş ben kaçırdım ama arkadaşlar haber verdı. Amatorbalıkcıların belge cıkartması özellikle boğaz ve galata cevresinde yakında denetımlerın başlıyacağı konusunda... bununda bana göre tek nedenının(( bılıncsızce balık avlamanın ve neslı tukenmekte olan bazı turlerın korunmasını olduğunu düşünüyorum]] belgesı olmayan veya suresı bıtmıs olan ve ozelıkle galata ve boğazlar cevresınde balık tutan arkadaşlarımızın bu belgelerını bır an once cıkarmalarını tavsıye ederım sanırım 20 ytl karşılığında tarım ve köy işlerinden temin edebilirsiniz hayırlı avlar
Okay Gunay
ist/ 1976
A rh+
okay_gunay@hotmail.com
http://okaygunay.spaces.live.com/?lc=1055
Bul
okay öncelikle bugün çok yoğundum sana dönemedim bu konu hakkında kusuruma bakma.
konuya gelince bu belge zorunluluğu ortadan kalktı diye biliyorum araştıralım bakalım tekrar yürürlüğe girmişmi diye.
teşekkürler.
Bul
Türk vatandaşlarının amatör balıkçılık yapmaları
MADDE 3- (1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu sirküler ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları halinde, veriliş tarihinden itibaren iki yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince “Amatör Balıkçı Belgesi” verilir. Bu belgenin alınması veya avcılık sırasında
bulundurulması zorunlu değildir.
Bul
nihat abi önemli deyilk bende zaten yanlış zamanda aradım senı ama dedıklerıne gore ozellıkle galata köprüsü diye belirtiyordu arkadaşlar
Okay Gunay
ist/ 1976
A rh+
okay_gunay@hotmail.com
http://okaygunay.spaces.live.com/?lc=1055
Bul
yok okay 3. mesajıma bakarsan sirkülerde böyle bir zorunluluk yok ama bugünlerde ek sirkü yayınlandıysa ona bakmak lazım resmi gazeteye.
Bul
Yaw resmiinin biri 10 liralık haber yaptırmış bilen bilmeyenden panikle 100 lira toplayacaklar nede olsa gelen paraya kimse hayır demiyor
Bul
valla bizdede aynı dert var,bu belgenin bir zorunluluğu yok,isteyen alabilir diye amatör balıkcı belgesi çıkarttılar,burda bende dahil amatör balıkcılık yapan herkes aldı,şimdide sahil güvenlik komutanı değişti,yeni bir komutanımız göreve başladı,gerçek kişi avlanma belgesi sanırım sarı bir kimlik, tarım köyişleri bakanlığından alınıyor,burdada 25 ytl.ye çıkarılıyor..bu belge olmadan teknede balık avı yapılamıyor..teknede amatör balıkavı yapmak için,tekne kendine ait olandan amatör balıkcı belgesi,kiralık tekneler ile çıkanlardanda bu bahsettiğim sarı belge isteniyor,uymayanlarada yüklü miktarda para cezası kesiliyormuş,bizim sürekli balığa çıktığımız arkadaş,abi bu belge yoksa balığa çıkaramam sahil güvenlik ceza kesiyor diye söyledi,bende 1 hafta önce müracaat ettim,yarın gidip belgeyi alacam...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
12 ağustos 2004 tarih ve 25551 sayılı resmi gazetete yayınlanmış 36/2 nolu sirkülerde Türk vadandaşlarının amatör balıkcılık yapmaları için geçerlidir diyor.bende Nihatın yazdığı gibi biliyorum,saygılarımla.
Bornova - izmir
Bul
Tekne olunca işin içinde belki durum değişebilir pek bilgim yok ama en iyisi su işi sahil güvenliğe bir dilekce ile sormak lazım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Bul
evet artık bulundurmak gerekli değil benim ki doldu tazelemeye diye gittim istersen dediler bende vazgeçtim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Önemli Turanköy Hakkında HAŞİM77 33 5,709 13-02-2012, 17:18
Son Yorum: HAŞİM77
  Önemli Duyuru! SinekOltasi 10 2,683 31-05-2010, 12:18
Son Yorum: SinekOltasi
  ***önemli uyarı*** LeVrEkCi 16 3,455 22-05-2010, 11:54
Son Yorum: Uzun_ahmet