Sarı kanatlı balıklara devam yer üsküdar
Çalışan alıyor balığı yılmadan usanmadan at çek takım ver takım yap
Fazla detaya girmiyorum Lüfer avı 1 den pek farklı değil
Ama sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz açık ve net anlatırım burası deniz balık herkezin hakkı bir mahalleyi bile getirseniz balığı tükettiler diye üzülmem
harun ne diyim bereketli olsun.
inan dün bugün ne zzaman gelecek rapor diye bekliyorum.arayacaktım raporu bekledim raporu yollamsan bu akşam eve yürürken arayacaktım.
afiyet olsun dediğin gibi lezzetliymiş balık.
bu arada ilk levrek haberi geldi limandan gece teke ile ispendek levrek karışık alıyorlarmış.
az kaldı artık doğru havayı bekliyorum.
rastgele.
valla harunum malı buldun yoksa hazinemi desek allah nasibini arttırsın tebrik ederim sarı kanatlar da ii duruo valla keşeke bugünkü mangalın üstünde o sarı kanatlar olsa idi afiyet olsun
harun abi çok güzel bir av yapmışsın.düşüncelerin içinde ayrıca teşekkürler...abi çalışmanın ödülünü almışsın afiyetler olsun..paylaşım için teşekkürler..
araphüso26 yazdı:valla harunum malı buldun yoksa hazinemi desek allah nasibini arttırsın tebrik ederim sarı kanatlar da ii duruo valla keşeke bugünkü mangalın üstünde o sarı kanatlar olsa idi afiyet olsun
Hüseyin kısa süreli hazine diyelim gel yardım ette beraber koyalım mangalın üstüne
LeVrEkCi yazdı:harun ne diyim bereketli olsun.
inan dün bugün ne zzaman gelecek rapor diye bekliyorum.arayacaktım raporu bekledim raporu yollamsan bu akşam eve yürürken arayacaktım.
afiyet olsun dediğin gibi lezzetliymiş balık.
bu arada ilk levrek haberi geldi limandan gece teke ile ispendek levrek karışık alıyorlarmış.
az kaldı artık doğru havayı bekliyorum.
rastgele.
Nihat içimden bir ses bu sene levreklerin büyük olacağını söylüyor bakalım görelim
ANTALYALI07 yazdı:harun abi çok güzel bir av yapmışsın.düşüncelerin içinde ayrıca teşekkürler...abi çalışmanın ödülünü almışsın afiyetler olsun..paylaşım için teşekkürler..
Aytekin sağol senin haberleride bekliyoruz merakla haberin olsun
Bu balıklara ancak tebrikler denilebilir. Tek kelimeyle Mükemmel.Bende gitsemmi acaba diye düşünüyorum. ama kalabalık olması ve daha önce orda atmadığım için çok takım bırakırım diye korkuyorum.
balikoltasi yazdı:Bu balıklara ancak tebrikler denilebilir. Tek kelimeyle Mükemmel.Bende gitsemmi acaba diye düşünüyorum. ama kalabalık olması ve daha önce orda atmadığım için çok takım bırakırım diye korkuyorum.
Çok Takım bırakma konusunda haklısın en az bir iki rapala bırakmadan rahat edemiyorum ama çoğuda bile bile lades oluyor bazı risklere giriyorsun aslında gereksiz akıntı çocuk oyuncağı gibi oynuyor senle bir akıyor bir akmıyor ama diğer aylara nazaran daha sakin bence ucuz rapalalarla dene yozuri kesinlikle kullanma